Închide meniul

Scandal imens între Sergio Conceicao și Mikel Arteta, după Arsenal – FC Porto 1-0 (4-2 d.l.d): „Mi-a insultat familia!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 martie 2024, 9:26

Scandal imens între Sergio Conceicao și Mikel Arteta, după Arsenal – FC Porto 1-0 (4-2 d.l.d): Mi-a insultat familia!”

Scandal imens între Sergio Conceicao și Mikel Arteta, după Arsenal - FC Porto 1-0 (4-2 d.l.d)

Colaj cu Sergio Conceicao și Mikel Arteta / Profimedia

Scandal imens între Sergio Conceicao și Mikel Arteta, după Arsenal – FC Porto 1-0 (4-2 d.l.d). Tehnicienii celor două echipe ar fi intrat într-un conflict, chiar în timpul duelului!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arsenal a obținut calificarea în sferturile Ligii Campionilor după ce s-a impus la loviturile de departajare în fața lui FC Porto. A fost 1-1 la general, iar, după prelungiri, „tunarii” s-au impus la penalty-uri cu scorul de 4-2. Partida a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Scandal imens între Sergio Conceicao și Mikel Arteta, după Arsenal – FC Porto 1-0 (4-2 d.l.d)

Antrenorul de la FC Porto, Sergio Conceicao, a dezvăluit faptul că Mikel Arteta, antrenorul de la Arsenal, l-a înjurat în timpul meciului! Tehnicianul lusian a spus că a fost înjurat „ca la ușa cortului” și a amintit și de un moment în care a avut un conflict asemănător cu Pep Guardiola.

Totodată, acesta a dat de înțeles că familia sa a fost „ținta” cuvintelor lui Arteta și a menționat faptul că persoana jignită de antrenorul spaniol „nu se mai află printre noi”.

„Nu mai e important ce a spus sau nu a spus Arteta… În timpul meciului, s-a întors către bancă și, în spaniolă – trebuie să fie o chestie a antrenorilor iberici, pentru că același lucru s-a întâmplat și cu Guardiola – mi-a insultat familia.

Reclamă

La final, i-am spus să aibă grijă pentru că persoana pe care a jignit-o nu mai este printre noi. Să fie atent mai degrabă la modul în care-și antrenează echipa, pentru că există calitate individuală, iar el are obligația să facă mai mult și mai bine”, a spus Conceicao, citat de maisfutebol.pt.

Galeno, noul star al lui FC Porto, convocare surpriză în naţionala Braziliei

Galeno a primit o convocare surpriză în naţionala Braziliei. Atacantul de 26 de ani al lui FC Porto este într-o formă de zile mari. A marcat trei goluri în ultimele două meciuri din Liga Portugal, competiţie transmisă în direct în AntenaPLAY. A reuşit chiar o „dublă” de senzaţie în derby-ul cu Benfica, câştigat cu 5-0.

Galeno, atacantul echipei FC Porto, este unul dintre cei trei jucători convocaţi în premieră la naţionala Braziliei în vederea meciurilor amicale cu Anglia şi Spania, a anunţat Confederaţia Braziliană de Fotbal (CBF), citată de agenţia Xinhua.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 26 de ani, Galeno a marcat 13 goluri şi a oferit 11 pase decisive în toate competiţiile pentru formaţia portugheză în acest sezon.

Selecţionerul Braziliei, Dorival Junior, i-a convocat de asemenea în premieră pe Leo Jardim, portarul lui Vasco da Gama, şi pe Fabricio Bruno, fundaşul central al echipei Flamengo Rio de Janeiro, pentru partidele din cursul acestei lui.

Cei trei debutanţi îi înlocuiesc pe accidentaţii, Ederson, Marquinhos şi Gabriel Martinelli, trei jucători de bază ai Selecao.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și