Închide meniul
VIDEO

Scene de senzație în Benfica – Chaves! Arbitrul a explicat întregului stadion motivul pentru care a dat un penalty

Alex Ioniță Publicat: 29 martie 2024, 20:51

Reclamă
Scene de senzație în Benfica – Chaves! Arbitrul a explicat întregului stadion motivul pentru care a dat un penalty

Scene de senzație în Benfica - Chaves

Colaj Benfica - Chaves / Captură AntenaPLAY

Au fost scene de senzație în Benfica – Chaves. Centralul partidei a respectat regulamentul existent în Liga Portugal și a explicat decizia de a da un penalty, după ce a revăzut imaginile în camera VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima parte a partidei dintre Benfica și Chaves, jocul a fost oprit după un duel în careul campioanei en-titre. Meciurile din Liga Portugal se văd LIVE în AntenaPLAY.

Scene de senzație în Benfica – Chaves

Centralul a vizualizat apoi imaginile cu ajutorul monitorului VAR și a văzut faptul că jucătorul celor de la Benfica a fost lovit cu cotul de un adversar.

Mai apoi, centralul a mers pe teren, înainte de a lua decizia, și a explicat motivul pentru care urma să ofere o lovitură de la 11 metri.

„Numărul 40 l-a lovit pe numărul 6, așadar este penalty!”, a transmis arbitrul partidei, mesaj care a fost auzit de întregul stadion.

Reclamă
Reclamă 4
Totuși, lovitura de la 11 metri a fost ratată de Angel di Maria, care a trimis un șut slab.

Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani

Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani. Tehnicianul, în prezent liber de contract, a dezvăluit că nu ar spune nu unei oferte din Portugalia.

Mourinho este unul dintre cei mai mari antrenori portughezi. Și-a început cariera de tehnician în țara natală, acolo unde le-a antrenat pe Benfica, Uniao Liera și FC Porto. Meciurile din Liga Portugal se văd LIVE în AntenaPLAY.

Antrenorul portughez Jose Mourinho a afirmat, duminică, la Algarve, că nu este legat de niciun club în acest moment, dar din vara viitoare intenţionează să lucreze din nou, informează EFE, potrivit agerpres.ro.

Reclamă

„Nu am club, sunt liber. Dar vreau să lucrez, din vara viitoare vreau să lucrez”, a spus Mourinho presei, pe circuitul de la Algarve (Portugalia).

Mourinho, aflat fără echipă de la plecarea sa pe banca tehnică a echipei AS Roma, în luna ianuarie, a fost întrebat dacă ar lua în considerare revenirea în campionatul Portugaliei, o posibilitate pe care nu a exclus-o.

„Nu spune niciodată nu, mai ales în fotbal”, a afirmat tehnicianul.

„Viaţa mea este fotbalul, pot antrena oriunde şi nu am nicio problemă”, a adăugat el.

Jose Mourinho, în vârstă de 61 de ani, a asistat, duminică, la Marele Premiu al Portugaliei la motociclism viteză, la clasa MotoGP, fiind cel care a fluturat steagul în carouri la finalul cursei câştigate de spaniolul Jorge Martin.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

Nadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și