Închide meniul
Video

Sporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade

Alex Ioniță Publicat: 18 mai 2024, 23:10

Reclamă

Sporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY!

Sporting e campioană în Liga Portugal / Captură AntenaPLAY

Sporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Campioana acestui sezon din campionatul lusitan s-a bucurat alături de fani, pentru performanța reușită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa de pe Jose Alvalade era campioană înainte de duelul cu Chaves, însă a sărbătorit titlul cu o victorie, în fața propriilor fani. Duelul s-a încheiat cu scorul de 3-0 și a fost LIVE în AntenaPLAY.

Sporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY!

UPDATE 00:00: Sărbătoare unică pe stadionul lui Sporting pentru câştigarea campionatului! Organizatorii au pregătit un show uluitor şi un foc de artificii impresionant

După meci, organizatorii de pe Jose Alvalade au pregătit o scenă, acolo unde avea să fie decernat trofeul. În tot acest timp, oficialii lui Sporting au pus pe ecranele de pe stadion un videoclip emoțional cu portarul Antonio Adan, care va pleca de la echipă în această vară.

Mai apoi, jucătorii echipei din Lisabona au fost invitați pe scenă, pentru a-și primi medaliile și  trofeul.

Reclamă
Reclamă 4

În momentul în care căpitanul echipei a ridicat trofeul, întreg stadionul și-a ovaționat favoriții, iar oficialii lui Sporting au pornit un foc de artificii, în culorile clubului.

Sporting a câștigat titlul la o diferență considerabilă de marea rivală Benfica, ocupanta locului 2. Mai exact, distanța dintre cele două formații a fost de 10 puncte.

De asemenea, prima poziție le garantează „alb-verzilor” o poziție direct în noua fază a ligii din UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
0:21

Carlo Ancelotti, prima reacţie după ce a câştigat pentru a 5-a oară trofeul Champions League! De ce l-a certat pe Vinicius

0:15

Carlo Ancelotti a stabilit un nou record! Este singurul antrenor din istorie care a cucerit 5 Ligi ale Campionilor ca antrenor

0:04

Toni Kroos, standing ovation în finala Champions League! Luka Modric l-a înlocuit în ultimul meci la Real Madrid

23:55 1 iun.

FotoBorussia Dortmund – Real Madrid 0-2! Real a cucerit cea de a 15-a Ligă a Campionilor din istorie! E a 5-a şi pentru Ancelotti!

23:29 1 iun.

FotoImagini de senzaţie cu Zinedine Zidane de la finala Ligii Campionilor!

23:10 1 iun.

Jude Bellingham a scris istorie în finala Champions League! Englezul a doborât un record deţinut de o legendă a lui Real Madrid

1 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 2 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 3 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 4 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!” 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român! Ami a întors toate privirile 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și