Închide meniul

Transfer de senzaţie pregătit de Porto! Un fost star de la Real Madrid e aşteptat în Liga Portugal

Viviana Moraru Publicat: 22 iulie 2024, 21:13

Reclamă
Transfer de senzaţie pregătit de Porto! Un fost star de la Real Madrid e aşteptat în Liga Portugal

ransfer de senzaţie pregătit de Porto

Fanii lui Porto, în timpul unui meci/ Profimedia

Porto pregăteşte un transfer de senzaţie, în această vară, pentru a cuceri titlul în sezonul viitor. James Rodriguez este dorit de către „dragoni”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liga Portugal se vede live în AntenaPLAY. Noul sezon va debuta luna viitoare, pe nouă august.

Transfer de senzaţie pregătit de Porto

Conform presei lusitane, James Rodriguez şi-a exprimat dorinţa de a se întoarce la Porto. Straul columbian, care recent a evoluat în finala Copei America, a mai fost jucătorul „dragonilor” în perioada 2010 – 2013, fiind transferat ulterior de AS Monaco, în schimbul sumei de 45 de milioane de euro.

Jurnaliştii lusitani mai menţionează faptul că se poartă negocieri pentru transferul lui James Rodriguez. Totuşi, un posibil impediment în privinţa mutării columbianului în Liga Portugal ar fi salariul acestuia.

În prezent, James Rodriguez evoluează la Sao Paulo, formaţie din prima ligă din Brazilia. Mijlocaşul de 33 de ani mai are contract cu formaţia sud-americană până în vara lui 2025.

Reclamă
Reclamă 4

James Rodriguez a evoluat timp de patru sezoane la Real Madrid, între 2014 şi 2017 şi între 2020 şi 2021. Acesta a reuşit să cucerească două trofee Champions League alături de „galactici”, bifând în total 125 de meciuri în tricoul formaţiei de pe Santiago Bernabeu.

Porto şi-a asigurat viitorul! Cine e fotbalistul de 17 ani care vrea să scrie istorie pe Dragao

FC Porto şi-a asigurat viitorul. Rodrigo Mora, tânărul de 17 ani al formaţiei lusitane, a semnat un nou contract valabil până în 2027. Tânărul crescut de FC Porto este unul dintre cei mai promiţători jucători ai Portugaliei la ora actuală şi visează să câştige titlul. Noul sezon din Liga Portugal se vede LIVE în AntenaPLAY.

La Campionatul European U17, el a marcat 5 goluri şi a dus-o pe Porgualia până în finală, fiind introdus de UEFA şi în echipa ideală a turneului. Prestaţiile excelente de la juniori l-au convins pe Vitor Bruno să îl aducă la echipa mare.

Reclamă

FC Porto i-a oferit şi un nou contract şi s-a asigurat că se va bucura de serviciile lui Mora până în 2027. Tânărul este extrem de încântat, dar şi recunoscător, pentru oportunitatea de a juca la echipa mare:

Sunt foarte fericit. Vreau să le mulţumesc celor din club pentru încrederea oferită şi le promit că voi face totul pentru a onora acest contract. Toată lumea visează să intre în acest vestiar. Sper că voi avea parte de multe bucurii aici.

Abia aştept să văd Dragao plin, dar acum mă concentrez numai pe antrenamente. Primul meu vis este să îmi fac debutul la echipa mare, după care vreau să devin campion cu FC Porto”, a declarat Rodrigo Mora, potrivit fcporto.pt.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:53

Anunţul lui Gică Hagi despre Dragoş Nedelcu, după ce „Regele” transmitea că Farul se desparte de fostul jucător al FCSB-ului!

22:34

Câştigătorul Turului Franţei nu va participa la Jocurile Olimpice 2024! Decizie surpriză luată de Tadej Pogacar

22:15

„Nu au auzit de Andone sau Mateuţ!” Dănuţ Lupu i-a făcut praf pe jucătorii lui Dinamo! Verdict după victoria cu Petrolul

22:08

Anunţul lui Gigi Becali despre Louis Munteanu! Patronul FCSB-ului a luat o decizie radicală privind transferurile

21:55

FotoTeam Romania, primele antrenamente la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice!

21:55

LIVE TEXTOţelul Galaţi – Farul Constanţa 0-0. Echipa lui Gică Hagi caută prima victorie a sezonului

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoSoţia lui Gicu Grozav, în tribune la meciul Dinamo – Petrolul! Cum a fost surprinsă Sorina Grozav 5 VIDEOOscar Piastri a câştigat Marele Premiu al Ungariei! „Dublă” pentru McLaren! Spectacol la Hungaroring 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și