Închide meniul
VIDEO

Trei meciuri din Liga Portugal au fost în AntenaPLAY. Vizela – Benfica 1-2, Farense – Braga 3-1 și Rio Ave – Famalicao 1-1

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 septembrie 2023, 0:25 / Actualizat: 5 octombrie 2023, 19:24

Reclamă
Trei meciuri din Liga Portugal au fost în AntenaPLAY. Vizela – Benfica 1-2, Farense – Braga 3-1 și Rio Ave – Famalicao 1-1

Trei meciuri din Liga Portugal, în AntenaPLAY

Jucătorii de la Benfica, după un gol / Profimediaimages

Cele trei meciuri din Liga Portugal au putut fi urmărite în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. A fost spectacol total în duelurile din această seară

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recitalul din Liga Portugal a fost deschis de meciul dintre Rio Ave și Famalicao. Partida s-a terminat cu scorul de 1-1, după golurile lui Cadiz (min 11) și autogolul lui Topic (min 49). A urmat apoi Farense – Braga, încheiat cu scorul de 3-1. Au marcat Duarte (min 32), Costa (min 44), Banza (min 56) și Belloumi (min 59). Ultimul meci a fost cel dintre Vizela și Benfica, încheiat cu scorul de 1-2. Au marcat Musa (min 9), Di Maria (min 39) și Samu (min 67).

Trei meciuri din Liga Portugal au fost în AntenaPLAY. Vizela – Benfica 1-2

Min. 90+10: FINAL DE MECI! Benfica s-a impus la limită.

Min 67: Vizela – Benfica 1-2! Gazdele au redus din diferență prin Samu, care a transformat o lovitură de la 11 metri.

Min 39: Vizela – Benfica 0-2! Di Maria a marcat cu o execuție frumoasă, din lovitură liberă.

Reclamă
Reclamă 4

Min 9: Vizela – Benfica 0-1! A marcat Musa, după o fază construită ca la carte de către oaspeți

Min 1: A început meciul

Vizela – Benfica, echipele de start:

Reclamă

Vizela: Buntic, Silva, Wilson, Anderson, Pereira, Bustamante, Busnic, Moreira, Samu, Lacava, Essende

Rezerve: Ruberto, Escoval, Oliveira, Soro, Rashid, Mendez, Nascimento, Saint-Louis, Jardel

Benfica: Turbin, Bah, Silva, Otamendi, Aursnes, Kokcu, Neves, Di Maria, Rafa Silva, Joao Mario

Rezerve: Soares, Morato, Araujo, Luis, Neres, Gouveia, Chiquinho, Tengstedt, Cabral

Benfica a început noul sezon cu o înfrângere, scor 2-3, dar de atunci face spectacol şi are victorii pe linie. Campioana en-titre le-a învins pe Estrela (2-0), Gil Vicente (3-2) şi Guimaraes (4-0) şi acum încercă să urce pe podium.

Jucătorii antrenaţi de Roger Schmidt au cel mai bun atac din Liga Sagres. Au înscris deja 11 goluri, Angel Di Maria fiind cel mai bun jucător al „vulturilor”. Revenit la Benfica, după 13 ani, starul argentinian are 3 reuşite în 4 partide. E anunţat titular şi în deplasarea cu Vizela.

Vizela a reuşit prima victorie chiar etapa trecută, când a izbutit să o învingă la limită pe Gil Vicente. Fundaşul brazilian Matheus Pereira a marcat golul victoriei.

Farense – Braga 3-1

Min 90+ 7: Final de meci

Min 59: Farense – Braga 3-1. Jucătorii lui Braga s-au bucurat doar pentru 3 minute, după golul marcat. Belloumi a marcat din careu, cu poarta goală și a majorat diferența lui Farense.

Min 56: Farense – Braga 2-1. Oaspeții au redus din diferență prin reușita lui Banza. Atacantul a primit o centrare în careu și a trimis mingea, cu capul, în poarta lui Velho.

Min 44: Farense – Braga 2-0: După o eroare a lui Matheus, Costa a recuperat mingea și a trimis-o direct în plasa porții.

Min 32: Farense – Braga 1-0: După o cursă superbă, Duarte l-a păcălit pe un fundaș de la Braga și a înscris fără probleme în poarta lui Matheus.

Min 1: A început meciul

Farense – Braga, echipele de start:

Farense: Ricardo Velho, Talocha, Goncalo Silva, Artur Jorge, Pastor, Fabricio Isidoro, Claudio Falcao, Rui Costa, Mattheus, Mohamed Belloumi, Bruno Duarte

Braga: Matheus, Victor Gomez, Jose Fonte, Paulo Oliveira, Cristian Borja, Al Musrati, Joao Moutinho, Alvaro Djalo, Ricardo Horta, Bruma, Simon Banza

În al doilea meci al zilei, Farense primeşte vizita celor de la Braga. Gazdele au reuşit o victorie spectaculoasă cu Braga, scor 5-0, dar au pierdut celelalte partide. Jucătorii lui Jose Mota trăiesc periculos şi sunt în apropierea zonei „roşii” a clasamentului.

Braga este pe locul 7 înaintea confruntării cu Farense. Etapa trecută a făcut spectacol, în deplasare, cu Moreirense. Rony Lopes a deschis scorul la jumătatea primei reprize, dar Braga a fost condusă la pauză. A reuşit să revină senzaţional pe final şi a întors scorul în minutele 82 şi 90+6.

Rio Ave – Famalicao 1-1

Min 90+12: Final de meci

Min 49: Rio Ave – Famalicao 1-1: După o fază fixă, Mirko Topic și-a trimis balonul în propria poartă, după ce mingea l-a izbit în față.

Min 11: Rio Ave – Famalicao 0-1: Oaspeții au deschis scorul prin reușita lui Jhonder Cadiz, care a înscris printr-o lovitură de cap

Min 1: A început meciul!

Rio Ave – Famalicao, echipele de start:

Rio Ave: Magrao, Pantalon, Santos, Savio, Costinha, Oudrhiri, Rodrigues, Fabio Ronaldo, Fernandes, Manuel, Pereira

Rezerve: Flores, Sa, William, Ventura, Lomboto, Graca, Hernani, Ukra, Ruiz

Famalicao: Junior, Moura, Otavio Silva, Riccieli, Aguirre-gabiria, Topic, Youssouf, Aranda, Liimata, Rodriguez, Cadiz

Rezerve: Zlobin, De Haas, Nathan, Dobre, Assuncao, Lacoux, Sa, Chiquinho, Araujo

Echipa românului Alex Dobre are un start de sezon peste aşteptări. Chiar dacă nu a reuşit să marcheze, atacantul de 25 de ani a fost titular în două partide pentru Famalicao, care este pe locul 6 după primele patru etape.

Famalicao a pierdut numai cu Sporting Lisabona, scor 0-1, şi a adunat 7 puncte. Rio Ave, în schimb, trece printr-un moment dificil. A smuls un singur punct în ultimele 3 etape şi este în a doua jumătate a clasamentului.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:43

„Ne supraestimăm!” Virgil van Dijk, semnal de alarmă înainte de România – Olanda! Mesaj direct fani

16:30

VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Austriei au fost live, în AntenaPLAY! Dennis Hauger a obţinut pole-position-ul

16:29

„Încă mai avem treabă aici!” George Puşcaş, mesaj de luptă înaintea duelului României din optimile EURO 2024: „Nu ne e teamă!”

16:26

Dinamo a anunțat al 7-lea transfer al verii! Jucătorul care s-a înțeles cu echipa lui Zeljko Kopic

15:55

NEWS ALERTRapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu a câştigat duelul cu Mihai Rotaru

15:30

VIDEOLuke Browning, pole-position în Formula 3 din Austria! Cursa de sprint de la Spielberg e LIVE în AntenaPLAY (sâmbătă, ora 10:30)

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și