Închide meniul

Un portar care a participat la 5 Campionate Mondiale a semnat în Liga Portugal! Lovitura de senzație, anunțată oficial

Alex Ioniță Publicat: 3 septembrie 2024, 20:37

Reclamă
Un portar care a participat la 5 Campionate Mondiale a semnat în Liga Portugal! Lovitura de senzație, anunțată oficial

Guillermo Ochoa, portar care a participat la 5 Campionate Mondiale, a semnat cu AVS, din Liga Portugal.

Profimedia

Un portar care a participat la 5 Campionate Mondiale a semnat în Liga Portugal! Este vorba despre Guillermo Ochoa, cu 151 de selecţii în naţionala de fotbal a Mexicului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la 39 de ani, a semnat cu echipa AVS, nou-promovată în prima divizie a campionatului Portugaliei, informează EFE. Meciurile din Liga Portugal se văd LIVE în AntenaPLAY.

Un portar care a participat la 5 Campionate Mondiale a semnat în Liga Portugal!

Venirea lui Ochoa a fost anunţată de noul său club pe reţelele de socializare, AVS, un club din oraşul Aves, numindu-l pe portarul mexican o „figură de neocolit în fotbalul mondial”. Goalkeeperul era liber de contract după o experienţă de un an şi jumătate la gruparea italiană Salernitana, care a retrogradat în Serie B la finalul sezonului trecut, notează agerpres.ro.

Ochoa, care a jucat în două perioade la Club America, în ţara sa, a mai trecut pe la echipele spaniole Malaga şi Granada, la formaţia franceză Ajaccio sau la Standard Liege, în Belgia.

Cu naţionala Mexicului, el a participat la cinci Cupe Mondiale (2006, 2010, 2014, 2018, 2022) şi a câştigat de cinci ori Gold Cup (2009, 2011, 2015, 2019, 2023).

Reclamă
Reclamă

Și Benfica se întăreşte după primele etape din Liga Portugal!

Benfica se întăreşte după primele etape din Liga Portugal! Internaţionalul turc Kerem Akturkoglu, o extremă stânga în vârstă de 25 de ani, cu 34 de selecţii pentru reprezentativa de fotbal a Turciei, s-a transferat de la Galatasaray la clubul din Lisabona, a anunţat formația din Istanbul, citată de presa internaţională.

Benfica va plăti 12 milioane de euro pentru Akturkoglu, a indicat Galatasaray, campioana Turciei. Galatasaray va primi 10% din orice sumă de transfer atunci când fotbalistul se va transfera de la gruparea din Lisabona la alt club.

De asemenea, potrivit presei din Turcia, Benfica i-a setat o clauză de 60 de milioane de euro lui Akturkoglu, notează agerpres.ro.

Reclamă

Akturkoglu a participat în această vară la EURO 2024, unde Turcia a fost eliminată de Olanda în sferturi de finală. El a reuşit 12 goluri şi şapte pase decisive în 37 de meciuri în sezonul trecut al campionatului Turciei.

În cariera sa, Akturkoglu a mai fost legitimat la: Golcukspor, Hisaryen, Bașakșehir, Bodrumspor, Karacabey, Erzincanspor și Galatasaray.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:20

„Un zgomot pe care nu ni-l dorim!” Roger Federer, reacţie fermă în scandalul de dopaj al lui Jannik Sinner

22:05

Dănuț Lupu a reacționat, după ce Florinel Coman a fost condamnat la închisoare cu suspendare: „Mai bine să strângi frunze!”

21:57

Vlad Chiricheş, scos de pe lista de Liga 1 a FCSB-ului! Anunţul lui Gigi Becali: „Nu vreau să mă bată Şucu din cauza lui!”

21:31

Emma Navarro s-a calificat în semifinale la US Open! A învins-o pe Paola Badosa, în 2 seturi

21:27

„Tricolorii”, în formulă completă înaintea meciului cu Kosovo! Ce jucători s-au pregătit separat la ultimul antrenament

21:02

Daniel Bîrligea, prezentat oficial la FCSB! Ce număr va purta atacantul pentru care Gigi Becali a plătit o „avere”

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 4 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 5 U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1 6 FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente”
Citește și