Închide meniul
Video

Vasco Lopes, gol din „foarfecă” în AVS – Rio Ave! Execuția care l-a lăsat „mască” pe portarul advers!

Alex Ioniță Publicat: 14 septembrie 2024, 21:50

Reclamă

Vasco Lopes, gol din "foarfecă" în AVS - Rio Ave!

Captură: AntenaPLAY

Vasco Lopes a marcat un gol din „foarfecă” în AVS – Rio Ave! Jucătorul formației gazdă a făcut spectacol în a doua repriză a partidei din etapa a 5-a a sezonului din Liga Portugal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai tari meciuri ale campionatului lusitan se pot urmări LIVE în AntenaPLAY.

Vasco Lopes, gol din „foarfecă” în AVS – Rio Ave!

În minutul 71 al duelului dintre AVS și Rio Ave, formația gazdă a pornit o construcție, iar balonul s-a aflat în lateralul careului.

Mingea a fost apoi centrată în careu, acolo unde se afla Vasco Lopes. Jucătorul lui AVS a înscris „din foarfecă” și l-a lăsat mască pe portarul lui Rio Ave, care nu a reușit să intervină.

Echipele de start în AVS – Rio Ave:

Reclamă
Reclamă

AVS: Ochoa, Fonseca – Castro, Roux, Afonso – Assuncao, Grau – Kamate, Piazon, Mercado (Vasco Lopez) – Ribeiro.

Rio Ave: Jhonatan – Pantalon, Santos, Panzo – Vrousai, Oudrihiri, Novais, Richards – Morais, Clayton, Pohlmann.

Benfica se întăreşte după primele etape din Liga Portugal!

Benfica se întăreşte după primele etape din Liga Portugal! Internaţionalul turc Kerem Akturkoglu, o extremă stânga în vârstă de 25 de ani, cu 34 de selecţii pentru reprezentativa de fotbal a Turciei, s-a transferat de la Galatasaray la clubul din Lisabona, a anunţat formația din Istanbul, citată de presa internaţională.

Reclamă

Benfica va plăti 12 milioane de euro pentru Akturkoglu, a indicat Galatasaray, campioana Turciei. Galatasaray va primi 10% din orice sumă de transfer atunci când fotbalistul se va transfera de la gruparea din Lisabona la alt club.

De asemenea, potrivit presei din Turcia, Benfica i-a setat o clauză de 60 de milioane de euro lui Akturkoglu, notează agerpres.ro.

Akturkoglu a participat în această vară la EURO 2024, unde Turcia a fost eliminată de Olanda în sferturi de finală. El a reuşit 12 goluri şi şapte pase decisive în 37 de meciuri în sezonul trecut al campionatului Turciei.

În cariera sa, Akturkoglu a mai fost legitimat la: Golcukspor, Hisaryen, Bașakșehir, Bodrumspor, Karacabey, Erzincanspor și Galatasaray.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:47

Denis Alibec, dezvăluiri despre conflictul cu Grigoryan după Petrolul – Farul 1-1! Ce s-a întâmplat în vestiar

23:34

Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari”

23:11

Cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (13:45)! Leclerc, în pole position

23:10

LIVE VIDEOBenfica – Santa Clara ACUM, în AntenaPLAY. E spectacol total în Liga Portugal!

22:41

Când pot debuta la Rapid noile achiziții! Anunțul lui Viorel Moldovan: „Sunt foarte mulțumit!”

22:37

Denis Alibec, scandal cu Narek Grigoryan în prima repriză din Petrolul – Farul! Gică Hagi a reacționat imediat

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 3 VIDEOJoshua Durksen a câştigat sprintul din Formula 2 de la Baku, LIVE în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică (10:35) 4 Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1! 5 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 6 Gigi Becali a anunţat decizia pe care a luat-o în cazul lui Vlad Chiricheş! Fundaşul este cel mai bine plătit de la FCSB
Citește și