Închide meniul

Antonio Conte, gata să o lase pe Tottenham pentru PSG! Cerinţe uluitoare: salariu dublu, control total şi regulă pentru „jucătorii de Instagram”

Dragoș Vasile Publicat: 26 aprilie 2022, 14:58

Antonio Conte, gata să o lase pe Tottenham pentru PSG! Cerinţe uluitoare: salariu dublu, control total şi regulă pentru „jucătorii de Instagram

Antonio Conte, gata să o lase pe Tottenham pentru PSG

Profimedia

  • Antonio Conte, gata să o lase pe Tottenham pentru PSG
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Antonio Conte (52 ani) este gata pentru o nouă aventură. Tottenham a ratat toate obiectivele în acest sezon şi tremură serios pentru locul de UEFA Champions League. Astfel, antrenorul italian este dispus să meargă la PSG, care pregăteşte „revoluţia”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonio Conte ar urma să îl înlocuiască pe Mauricio Pochettino la Paris, dacă cerinţele sale vor fi acceptate de conducerea de pe Parc des Princes. În capitala Franţei, italianul va avea ca obiectiv principal cucerirea trofeului UEFA Champions League.

Antonio Conte, gata să o lase pe Tottenham pentru PSG

Pentru a ajunge să îi antreneze pe Neymar, Lionel Messi şi Neymar, Antonio Conte a pus mai multe cerinţe conducerii, anunţă Daily Mail. Acestea sunt următoarele:

Reclamă

De remarcat este că şi Zinedine Zidane e dispus să vină în galaxia stelelor de la PSG cu o singură condiție. ”Zizou” îl cere conducerii pe Cristiano Ronaldo, care trece printr-o perioadă complicată la Manchester United. Dacă mutarea se va realiza, Lionel Messi și CR7 vor fi coechipieri în premieră.

PSG e noua campioană a Franței

PSG a încheiat la egalitate meciul cu Lens, 1-1, în etapa a 34-a din Ligue 1 și a devenit matematic noua campioană a Franței. Messi, Neymar și Mbappe s-au chinuit în fața echipei clasate pe locul 7, dar au obținut punctul de care aveau nevoie pentru a declanșa fiesta.

Reclamă

PSG și-a redobândit coroana de campioană în Franța după ce anul trecut a pierdut trofeul împotriva celor de la Lille. Parizenii au 8 titluri în ultimul deceniu. Seria incredibilă a început în sezonul 2012-2013. Acesta a fost primul titlu după ce PSG a fost preluată de grupul de investiții din Qatar, condus de Nasser Al-Khelaifi.

Titlul cucerit de jucătorii lui Pochettino nu îi îndulcește însă pe suporterii parizieni. PSG, cu investiți masive vara trecută, inclusiv cu Lionel Messi în echipă, a fost eliminată din UEFA Champions League încă din faza optimilor, de Real Madrid. Parisul a fost eliminat din optimi și în Cupa Franței, iar Supercupa a pierdut-o în fața lui Lille.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG
Ligue 1 • 21 mart., 10:01
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG. Cât poate câştiga Mbappe
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham
Premier League • 18 mart., 20:56
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!”