Închide meniul

Care este starea lui Sergio Rico, portarul lui PSG rănit grav la călărie! Anunţul medicilor

Bogdan Stănescu Publicat: 30 mai 2023, 19:19

Reclamă
Care este starea lui Sergio Rico, portarul lui PSG rănit grav la călărie! Anunţul medicilor

Care este starea lui Sergio Rico, portarul lui PSG rănit grav la călărie!

Sergio Rico, la un antrenament cu PSG / Profimedia Images

Medicii au anunţat care este starea lui Sergio Rico, portarul lui PSG care a suferit un accident grav la călărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit cadrelor medicale, starea lui Sergio Rico este stabilă, dar în continuare gravă.

Care este starea lui Sergio Rico, portarul lui PSG rănit grav la călărie!

Portarul echipei PSG, Sergio Rico, rămâne la terapie intensivă, la două zile după ce a suferit un grav traumatism cranian într-un accident de călărie, anunţă news.ro.

Pacientul este în continuare internat la secţia de terapie intensivă”, a precizat Spitalul Universitar Virgen del Rocio, într-un comunicat.

Rico „este îngrijit de specialişti în terapie intensivă şi continuă să fie sedat. Starea sa generală este stabilă, deşi gravă. Se aşteaptă în continuare evoluţia clinică”, a mai anunţat spitalul în comunicatul citat.

Reclamă

Portarul lui PSG, Sergio Rico, în stare gravă la spital

Sergio Rico, portarul de rezervă al campioanei Franţei, PSG, a fost internat în această duminică într-un spital din Sevilla, în urma unei căderi de pe cal survenită dimineaţa. În timp ce se afla cu soţia sa, lângă El Rocio (provincia Huelva), Rico (29 de ani) a căzut de pe cal şi, conform informaţiilor avute de cotidianul spaniol Marca, a fost lovit de animal în zona gâtului.

Fotbalistul a fost evacuat de urgenţă cu un elicopter şi dus la spitalul Virgen del Rocio, din Sevilla. Medicii au dat un comunicat în care precizează că starea lui Rico este gravă, jucătorul fiind intubat, dar stabil. Medicii ţin pacientul sub supraveghere continuă, preciza news.ro.

Sergio Rico s-a aflat pe banca rezervelor lui PSG sâmbătă seara, la meciul cu Strasbourg, de unde a plecat cu un avion privat spre sudul Spaniei, pentru a participa la pelerinajul de la El Rocio.

Reclamă 4 / 0/3

La acest pelerinaj, mulţi dintre pelerini vin călare pe cai, celebrând astfel obiceiurile agrare ale regiunii andaluze.

PSG a câştigat titlul în Ligue 1

PSG şi-a asigurat un nou titlu în Ligue 1 sâmbătă seara, la finalul meciului din etapa a 37-a, penultima, disputat în deplasare contra lui Strasbourg, încheiat la egalitate, 1-1.

PSG, lider acum cu 85 de puncte, şi-a securizat diferenţa minimă, de 1 punct, faţă de a doua clasată, Lens (81 pct), pentru ca indiferent de rezultatele ultimei etape, de săptămâna viitoare, titlul să rămână la gruparea din capitala Franţei.

Messi a deschis scorul pentru parizieni, în minutul 59, dar gazdele au reuşit egalarea în minutul 79 prin Kevin Gameiro. Parizienii devin astfel campioni pentru a 11-a oară.

Pentru a mai spera la titlu, Lens avea nevoie de o victorie, acasă cu Ajaccio, concomitent cu un eşec al lui PSG la Strasbourg. Obiectivul a fost atins doar parţial, Lens impunându-se cu 3-0 pe Stade Bollaert, prin golurile lui Deiver Machado (16), Adrien Thomasson (22) şi Lois Openda (35, penalty). Ajaccio este penultima, locul 19, cu 23 de puncte, şi va evolua în liga a doua valorică din sezonul următor.

Olympique Marseille, chiar dacă a pierdut acasă cu Brest (1-2), îşi păstrează ultima treaptă a podiumului. Oaspeţii au marcat prin Hugo Magnetti (57) şi Mahdi Camara (81), golul gazdelor fiind reuşit de Chancel Mangulu (75). Marseille va încheia campionatul pe locul 3, având acum 73 de puncte, indiferent de rezultatele rundei finale.

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și