Închide meniul

Ce i-a cerut Kylian Mbappe lui Nasser Al-Khelaifi după ce l-a anunţat oficial că pleacă de la PSG în vară!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 februarie 2024, 20:27

Reclamă
Ce i-a cerut Kylian Mbappe lui Nasser Al-Khelaifi după ce l-a anunţat oficial că pleacă de la PSG în vară!

Ce i-a cerut Kylian Mbappe lui Nasser Al-Khelaifi după ce l-a anunţat oficial că pleacă de la PSG în vară

Nasser Al-Khelaifi şi Kylian Mbappe / Profimedia Images

Starul „cocoşului galic” pleacă de la campioana Franţei la finalul sezonului. Iată ce i-a cerut Kylian Mbappe lui Nasser Al-Khelaifi după ce l-a anunţat oficial că pleacă de la PSG în vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit L’Equipe, Mbappe i-a cerut lui Al-Khelaifi să nu pornească o „licitaţie”, pentru că el e hotărât să plece de la PSG. Nici un salariu mai mare decât cel pe care îl are în prezent nu l-ar convinge să rămână la campioana Franţei.

Ce i-a cerut Kylian Mbappe lui Nasser Al-Khelaifi după ce l-a anunţat oficial că pleacă de la PSG în vară!

Mbappe va semna, cel mai probabil, cu Real Madrid. La madrileni va avea un salariu sensibil mai mic decât la PSG, vehiculându-se suma de 35 de milioane de euro pe an.

Mbappe câştigă în prezent 70 de milioane de euro pe an, iar PSG era dispusă să îi ofere şi mai mulţi bani pentru a rămâne.

Mbappe avea o înţelegere verbală cu Nasser Al-Khelaifi prin care renunţă la un bonus de loialitate de 80 de milioane de euro dacă pleacă liber de contract.

Reclamă

OFICIAL | Kylian Mbappe pleacă de la PSG la finalul sezonului! L-a anunţat pe Nasser Al-Khelaifi! Cale liberă spre Real Madrid

OFICIAL | Kylian Mbappe pleacă de la PSG! Starul francez de 25 de ani l-a anunţat pe Naser Al Khelaifi, preşedintele clubului parizian, că va pleca de pe Parc des Princes la finalul acestui sezon.

Starul francez mai avea contract până în vară cu campioana din Ligue 1, după ce a refuzat să semneze prelungirea contractului. Astfel, el o va părăsi pe PSG din postura de jucător liber de contract.

Potrivit lui Fabrizio Romano şi L’Equipe, PSG atacantul francez de 25 de ani i-a transmis lui Nasser Al Khelaifi că nu va mai continua pe Parc des Princes din această vară. În ultimii ani, situaţia lui Mbappe de la Paris a ţinut prima pagină a ziarelor, în contextul în care Real Madrid l-a dorit insistent pe atacantul francez.

Reclamă 4 / 0/3

„Kylian Mbappe l-a informat pe preşedintele Nasser Al-Khelaifi că va pleca de la club din postura de jucător liber de contract. Termenii despărţirii nu au fost încă stabiliţi, dar va părăsi Pairsul în vară. Kylian nu şi-a îndeplinit toate angajamentele faţă de club”, a scris Fabrizio Romano, pe contul său de Twitter.

PSG a reuşit să îl întoarcă pe Mbappe vara trecută din drumul spre Real Madrid, dar anul acesta nu mai e cazul

Vara trecută, Mbappe a refuzat să semneze opţiunea de prelungire a contractului cu PSG până în vara lui 2025, motiv pentru care a fost exclus din lot, iar relaţia cu Nasser Al Khelaifi s-a răcit. Ulterior, cei doi au ajuns la sentimente mai bune, iar Mbappe a revenit în echipa lui Luis Enrique.

Ştirea a fost confirmată şi de David Ornstein, cel care a anunţat că PSG va salva 200 de milioane de euro pe an odată cu plecarea lui Mbappe, iar clubul parizian va urma să se concentreze asupra creşterii tinerilor.

Kylian Mbappe, mesaj de luptă după performanţa istorică reuşită cu PSG în Champions League

Kylian Mbappe a avut un mesaj de luptă după performanţa istorică reuşită cu PSG în Champions League. Starul parizienilor a deschis scorul în meciul cu Real Sociedad, din manşa tur a optimilor de finală, şi a atins o bornă incredibilă. Atacantul în vârstă de 25 de ani este într-o formă de zile mari.

Mbappe a devenit primul jucător din istoria Ligii Campionilor care marchează în 10 meciuri consecutive ale echipei sale, pe teren propriu şi în care a fost titular.

PSG a învins-o pe Real Sociedad, scor 2-0, şi este mare favorită la calificare. Mbappe a avut un mesaj pentru coechipierii săi la finalul disputei de pe Parc des Princes. I-a avertizat că orice se poate întâmpla în retur.

„Suntem fericiţi cu acest rezultat. Ne-am dorit să câştigăm acasă, acesta era obiectivul. Acum mai avem un meci de jucat. Înainte de retur avem trei meciuri în campionat. Suntem fericiţi, dar munca nu este încheiată.

Reclamă

Este foarte important, ştim cât de greu este să obţii un avantaj în UEFA Champions League. Am reuşit asta acum şi trebuie să continuăm să muncim ca şi o echipă. Aşa vom câştiga şi în retur şi ne vom califica în sferturile de finală”, a declarat Kylian Mbappe pentru uefa.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și