Închide meniul

Ce jucător îi va lua locul lui Kylian Mbappe la PSG! Pe cine au pus ochii francezii

Viviana Moraru Publicat: 4 februarie 2024, 12:52

Reclamă
Ce jucător îi va lua locul lui Kylian Mbappe la PSG! Pe cine au pus ochii francezii

Ce jucător îi va lua locul lui Kylian Mbappe la PSG

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

Jurnaliţştii de la ESPN au dezvăluit ce jucător îi va lua locul lui Kylian Mbappe la PSG. Starul francez s-a decis să semneze cu Real Madrid, în vară, astfel că francezii îi caută înlocuitor. Oficialii trupei de pe Parc de Princes au pus ochii pe Rafael Leao, starul de la AC Milan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe îşi va încheia contractul cu PSG la finalul sezonului, şi a decis să nu şi-l mai prelungească. Starul francez s-a hotărât şi va semna cu Real Madrid.

Ce jucător îi va lua locul lui Kylian Mbappe la PSG

Conform ESPN, oficialii de la PSG îl consideră pe Rafael Leao înlocuitorul perfect pentru Kylian Mbappe. Lusitanul este unul dintre cei mai buni jucători ai lui AC Milan, astfel că francezii pregătesc o ofertă colosală, pentru a-l convinge pe acesta să semneze.

După ce presa din Franţa a anunţat plecarea lui Real Madrid la Real Madrid, PSG se vede nevoită să acţioneze cât mai repede, pentru a-l înlocui pe acesta. Pentru a-l aduce pe Leao pe Parc de Princes, francezii trebuie să plătească peste 100 de milioane de euro.

Rafael Leao este titular indiscutabil la AC Milan. Lusitanul de 24 de ani a marcat şase goluri în acest sezon, şi a reuşit să ofere şi şapte pase decisive, în cele 27 de meciuri bifate în toate competiţiile.

Reclamă

Leao mai are contract cu AC Milan până în vara lui 2028. Italienii l-au transferat pe starul portughez în 2019, de la Lille, plătind la momentul respectiv suma de 49,5 milioane de euro. Jucătorul este cotat, în acest moment, la suma de 90 de milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Le Parisien: „Kylian Mbappe a ALES-O pe Real Madrid! Cel mai mare contract”

Jurnaliştii francezi de la Le Parisien au făcut anunţul momentului: „Kylian Mbappe a ALES-O pe Real Madrid!”. Starul în vârstă de 25 de ani s-ar fi înţeles cu Florentino Perez şi o va părăsi pe PSG la finalul sezonului.

Cotat la 180 de milioane de euro, Mbappe va ajunge gratis pe Santiago Bernabeu. Contractul său expiră pe 30 iunie. Atunci ar urma să devină noul jucător al liderului din La Liga.

Reclamă 4 / 0/3

„Inevitabilul se va produce. Cea mai mare vedetă a fotbalului francez se va alătura celui mai mare club din lume în următorul sezon. În acelaşi timp, la Madrid domneşte optimismul. În culise se poartă negocieri pentru stabilirea celui mai mare contract din vestiar, pentru căpitanul Franţei.

Atacantul încearcă să îşi păstreze secretă decizia luată, gândindu-se la momentul potrivit pentru a face anunţul. Pe 14 februarie, PSG are meci acasă cu Real Sociedad, în încercarea de a se califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Nimeni nu se îndoieşte: Mbappe va da totul pentru câştiga toate trofeele posibile în acest sezon„, anunţă leparisien.fr.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și