Închide meniul
VIDEO

Cum a plecat Kylian Mbappe de pe Parc des Princes după PSG – Metz 5-0. Ce avea în geantă starul care şi-a prelungit contractul până în 2025

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 mai 2022, 14:49

Cum a plecat Kylian Mbappe de pe Parc des Princes după PSG – Metz 5-0. Ce avea în geantă starul care şi-a prelungit contractul până în 2025

Cum a plecat Kylian Mbappe de pe Parc des Princes după PSG - Metz 5-0

Kylian Mbappe a semnat un nou contract cu PSG / Colaj Profimediaimages

S-a aflat cum a plecat Kylian Mbappe de pe Parc des Princes, la scurt timp după ce i-a anunţat pe fani că a refuzat-o pe Real Madrid şi că va rămâne în Ligue 1 până în 2025. Au apărut imagini virale cu starul francez, în vestiar, după PSG – Metz, scor 5-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe a reuşit un hat-trick de senzaţie. A marcat două goluri în prima jumătate de oră şi a dat o nouă lovitură după pauză (50). A încheiat astfel sezonul din campionatul Franţei cu 28 de goluri şi 19 pase decisive.

Cum a plecat Kylian Mbappe de pe Parc des Princes după PSG – Metz

Atacantul de 23 de ani este cel mai bun marcator al sezonului din Ligue 1. L-a depăşit pe Ben Yedder, autor al 25 de goluri. Mbappe s-a amuzat după ce a primit toate trofeele.

Premiul pentru golgheter, în geantă. Trofeul pentru cele mai multe assist-uri, în geantă. Trofeul de campion, în geantă. Mingea meciului, în geantă, dar nu încape. În schimb, adaug în geantă tricoul pentru cel de-al 10-lea titlu în Ligue 1. Frumos!„, a spus Mbappe în timp ce era filmat.

Reclamă

Campionul mondial joacă pentru PSG din 2017 și a câștigat patru titluri în Ligue 1, trei Cupe ale Franței și trei Supercupe şi este cotat la 160 de milioane de euro, conform transfermarkt.com. A fost desemnat jucătorul sezonului din Ligue 1 pentru al treilea an consecutiv.

Sunt foarte fericit să rămân la PSG în Franţa. Mereu am spus că Parisul e casa mea. Vreau să câştigăm trofee împreună! Mulţumesc pentru tot!”, le-a spus Mbappe fanilor, înaintea meciului cu Metz.

Reclamă 4 / 0/3

Contractul uluitor pe care îl va primi Mbappe la PSG

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, i-a oferit lui Kylian Mbappe control complet asupra operațiunilor sportive. Asta înseamnă că fotbalistul poate să devină „proprietarul proiectului” din sezonul viitor.

Fotbalistul poate să aibă un cuvânt de spus în privința antrenorului, dar și cu ce colegi vrea să meargă mai departe şi ar putea alege inclusiv viitorul antrenor, în contextul în care Mauricio Pochettino ar putea pleca.

Pe lângă această ofertă, PSG i-a propus în plus un contract lunar de aproximativ 4,7 milioane de euro pe lună. Suma l-ar putea face cel mai bine plătit jucător din fotbal.

Mbappe ar primi și un bonus uriaș de până la 100 de milioane de lire sterline la semnătură, plus concesii asupra drepturilor de imagine și alte bonusuri de performanță, susţine skysports.com.

Kylian Mbappe l-a anunţat printr-un mesaj pe Florentino Perez

Kylian Mbappe l-a anunţat printr-un mesaj pe Florentino Perez că nu vine la Real Madrid şi că va semna un nou contract cu PSG. Starul francez a decis să îşi prelungească înţelegerea cu formaţia din Paris.

Mbappe a decis să rămână la PSG, deşi părea că va accepta oferta celor de la Real Madrid. Starul francez l-a anunţat, totuşi, pe Florentino Perez că nu vrea să meargă la Real Madrid.

Jurnaliştii de la El Chiringuito au anunţat că Mbappe i-a dat un SMS lui Florentino Perez prin care l-a anunţat că nu vine la Real Madrid.

Reclamă

Domnule Florentino Perez, vă informez că am decis să stau la PSG. Vreau să vă mulţumesc pentru oportunitatea pe care mi-aţi oferit-o de a juca la Real Madrid, club al cărui fan am fost de mic copil. Sper că înţelegeţi decizia mea şi vă urez succes în finala UEFA Champions League”, a fost mesajul lui Mbappe.

Marca anunţă şi ce reacţie a avut preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, după ce a fost refuzat de Kylian Mbappe. Mesajul lui Florentino a fost unul scurt: „Succes în carieră!”.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și