Închide meniul

Fanii lui PSG l-au huiduit pe Lionel Messi, înaintea partidei cu Rennes! Ce îi deranjează pe suporteri

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 martie 2023, 19:22

Fanii lui PSG l-au huiduit pe Lionel Messi, înaintea partidei cu Rennes! Ce îi deranjează pe suporteri

Lionel Messi, huiduit de fanii lui PSG, înaintea partidei cu Rennes

Lionel Messi, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia Images

Fanii lui PSG l-au huiduit pe Lionel Messi, înainte de startul meciului cu Rennes, din Ligue 1. Suporterii parizieni se pare că s-au ţinut de cuvânt, deoarece au anunţat că vor recurge la acest gest încă dinaintea partidei, fiind nemulţumiţi de atitudinea starului sud-american, de la ultimul antrenament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG o înfruntă pe Rennes, într-un duel din etapa a 28-a din Ligue 1. Campionatul francez reprezintă singurul obiectiv al trupei lui Christophe Galtier, după eliminarea din UEFA Champions League.

Fanii lui PSG l-au huiduit pe Lionel Messi, înaintea partidei cu Rennes

Înainte de startul meciului, atunci când se anunţau echiple de start, fanii parizieni au reacţionat când a fost rostit numele lui Lionel Messi, pe Parc de Princes.

Marea majoritate a suporterilor au huiduit imediat după ce crainicul arenei l-a anunţat pe sud-american titular. Cu toate acestea, o parte dintre fani nu au recurs la acest gest, şi l-au aplaudat pe Lionel Messi.

Suporterii lui PSG au anunţat, încă de dinaintea partidei, că îi pregătesc o primire ostilă lui Lionel Messi. Aceştia se pare că sunt nemulţumiţi de salariul imens pe care îl încasează starul argentinian pe Parc de Prinesc, aproximativ 40 de milioane de euro pe sezon.

Reclamă

De asemenea, fanii parizieni sunt nemulţumiţi şi de faptul că echipa lor a fost eliminată din UEFA Champions League, încă din faza optimilor. Totul a culminat cu faptul că argentinianul a părăsit ultimul antrenament, de dinaintea partidei cu Rennes.

„Îl vom fluiera pe Messi la meciul din această duminică. Salariul lui este mult prea mare în comparație cu cât ajută echipa pe teren.

Nu vrem ca el să continue la clubul nostru”, se arată în declaraţiile unor şefi din galeria lui PSG, înaintea partidei cu Rennes, conform bolavip.com.

Reclamă 4 / 0/3

Marca a dezvăluit de ce depinde viitorul lui Lionel Messi la PSG

Cotidianul Marca a venit cu noi detalii şi a dezvăluit de ce depinde viitorul lui Lionel Messi la PSG. Atacantul în vârstă de 35 de ani mai are contract cu liderul din Ligue 1 până pe 30 iunie. Tatăl său, Jorge Messi, nu a ajuns încă la niciun acord de prelungire a înţelegerii cu şeciul Nasser Al-Khelaifi.

„După luna ianuarie, reînnoirea lui Messi nu avea cum să fie iminentă sau uşoară„, au precizat jurnaliştii spanioli. Aceştia au oferit detalii despre ceea ce se întâmplă la negocieri, mai ales că Jorge Messi a făcut, în aceste zile, mai multe vizite între Riad şi Barcelona.

Potrivit marca.com, discuţiile între tatăl lui Lionel Messi şi patronul lui PSG nu au picat după eliminarea parizienilor din optimile Champions League şi din Cupa Franţei. Totuşi, deţinătorul a şapte Baloane de Aur va studia chiar şi mai mult acum propunerile pe care le primeşte.

Un obstacol îl reprezintă şi problema fair-play-ului financiar. UEFA a avertizat deja clubul din Franţa că trebuie să îşi reducă bugetul pentru sezonul 2023-2024. În condiţiile date, Nasser Al-Khelaifi are dificultăţi în a-i achita salariul uriaş lui Messi.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și