Închide meniul

Ionuț Radu a ținut poarta intactă în Ajaccio – Auxerre 0-3! Ce notă a primit românul

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 9 aprilie 2023, 18:46

Ionuț Radu a ținut poarta intactă în Ajaccio – Auxerre 0-3! Ce notă a primit românul

Ionuț Radu, prima reacție după ce a semnat cu Bournemouth

Ionuţ Radu, în timpul unui meci la Auxerre/ Profimedia

Ionuț Radu a ținut poarta intactă în Ajaccio – Auxerre 0-3! Portarul român a bifat al doilea meci consecutiv, în Ligue 1, fără gol primit. În prezent, Auxerre se află pe locul 15 din Ligue 1, cu 29 de puncte obținute după 30 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Radu a avut o evoluție foarte bună în meciul cu Ajaccio, câștigat fără drept de apel de Auxerre cu scorul de 3-0.

Ionuț Radu a ținut poarta intactă în Ajaccio – Auxerre 0-3

Portarul împrumutat până la finalul sezonului de la Inter a reușit să se integreze în echipa lui Auxerre. Acesta este titular în poarta francezilor, iar în meciul cu Ajaccio a avut o evoluție impecabilă.

Cei de la sofascore.ro i-au acordat nota 7.3 lui Ionuț Radu, după Ajaccio – Auxerre 0-3. Nota primită de Ionuț Radu este a treia cea mai mare din echipa lui Auxerre.

În următoarea partidă de campionat, Auxerre o va întâlni, acasă, pe Nantes. Meciul este programat duminică, 16 aprilie, de la ora 16:00.

Reclamă

Ionuț Radu, titular în poarta naționalei României

Evoluțiile foarte bune de la Auxerre l-au făcut pe selecționerul Edi Iordănescu să-i ofere postul de titular, lui Ionuț Radu, în poarta naționalei României.

„Sunt fericit că am reușit să luăm cele trei puncte. E primul meci, am început cu dreptul și asta este important. Dar, după cum știm, victoriile aduc mereu foame de mai multe victorii.

Nu trebuie să ne concentrăm pe celelalte rezultate, trebuie să fim concentrați doar pe noi, să facem ceea ce știm și să dăm totul mai departe pentru a obține victoria în meciul următor.

Reclamă 4 / 0/3

Tot ce pot să spun este că trebuie să gândim aceste calificări ca pe un nou început, (n.r. suporterii) să fie cu noi, să uităm de dezamăgirile pe care le-am trăit în trecut. Împreună, vom avea un drum lung și frumos”, a declarat Ionuț Radu, la finalul partidei Andorra – România 0-2, din preliminariile EURO 2024, pentru prosport.ro.

Motivul pentru care Ionuţ Radu a ales să plece din Serie A

Ionuţ Radu a dezvăluit motivul pentru care a ales să plece din Serie A, în pauza de iarnă din acest sezon. Portarul român a explicat că are nevoie de cât mai multe minute de joc, iar la ultima formaţie din Italia, Cremonese, nu era sigur de postul de titular. De asemenea, Radu a vorbit şi despre experienţa de la Inter, şi a mărturisit care sunt jucătorii cu care încă ţine legătura de la trupa lui Simone Inzaghi.

„Experiența la Cremona a fost prea scurtă. Carnesecchi are viitor și îi doresc noroc, nu pot să am nimic cu el, dar eu am nevoie să joc. La 25 de ani, trebuie să înțeleg unde pot să ajung.

Am curaj, nu mi-am pierdut încrederea niciodată, însă, fără îndoială, îmi face bine să simt un pic de entuziasm în jurul meu. Eroarea de la Bologna este un capitol închis, s-a vorbit atât de mult, doar că eu cred că un titlu nu se pierde pentru o greșeală dintr-o singură partidă. Ceea ce e frumos la un portar stă în capacitatea de a-ți asuma riscuri. Și eu am curajul s-o fac.

Mai am doi ani de contract cu Inter și inima mea va rămâne nerazzurra. Am ajuns la 15 ani acolo și sunt legat sufletește. La sfârșitul acestui an o să fac cerere pentru a obține cetățenia italiană. Mă simt legat de Italia și țin legătura cu unii dintre foștii mei colegi, cel mai mult cu Calhanoglu și Dumfries”, a declarat Ionuţ Radu, pentru gazzetta.it.

Recomandări
  • Ionuț Radu a ținut poarta intactă în Ajaccio – Auxerre 0-3

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și