Închide meniul
NEWS ALERT

Kylian Mbappe a anunţat conducerea lui PSG că nu îşi va reînnoi contractul! Campioana Franţei vrea să îl vândă din această vară!

Bogdan Stănescu Publicat: 12 iunie 2023, 23:39

Reclamă
Kylian Mbappe a anunţat conducerea lui PSG că nu îşi va reînnoi contractul! Campioana Franţei vrea să îl vândă din această vară!

Kylian Mbappe a anunţat conducerea lui PSG că nu îşi va reînnoi contractul!

Kylian Mbappe se bucură după un gol marcat pentru PSG / Hepta

Kylian Mbappe a anunţat conducerea lui PSG că nu îşi va reînnoi contractul! Anunţul a fost făcut de prestigioasa publicaţie franceză L’Equipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot L’Equipe a precizat că, extrem de surprinsă de decizia lui Mbappe, conducerea lui PSG plănuieşte să îl vândă în această vară pe superstarul francez, pentru a nu risca să îl piardă ulterior gratis pe acesta.

Kylian Mbappe a anunţat conducerea lui PSG că nu îşi va reînnoi contractul!

Kylian Mbappe ar putea ajunge la Real Madrid, club care l-a dorit şi în trecut pe starul naţionalei Franţei. Contractul lui Mbappe cu PSG expiră pe 30 iunie 2024.

PSG încearcă să se redreseze după ce Kylian Mbappe a transmis oficial scrisoarea prin care şi-a anunţat intenţia de a nu-şi prelungi contractul cu campioana Franţei.

În urma deciziei lui Mbappe, conducerea clubului parizian a hotărât să îi ofere două opţiuni acestuia: fie semnează prelungirea, fie va pleca încă din această vară.

Reclamă

PSG, surprinsă de decizia jucătorului său, vrea să arate de data aceasta o poziție fermă: fie Mbappé își prelungește contractul în această vară, fie va fi vândut înainte de închiderea pieței”, a scris L’Equipe.

Florentino Perez, reacţie neaşteptată atunci când a fost întrebat despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Florentino Perez a avut o reacţie neaşteptată, atunci când a fost întrebat despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Preşedintele „galacticilor” a declarat că starul francez ar putea veni pe Santiago Bernabeu sezonul viitor.

Kylian Mbappe evoluează la PSG, prelungindu-şi contractul cu parizienii vara trecută. Atacantul francez a fost aproape de un transfer la Real Madrid, la vremea respectivă, însă i-a spus pas pe ultima sută de metri lui Florentino Perez.

Reclamă 4 / 0/3

Florentino Perez a fost întrebat direct despre un posibil transfer al lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Preşedintele clubului madrilen a răspuns fără reţineri şi a declarat că nu se pune problema ca starul francez să vină pe Santiago Bernabeu în această perioadă de mercato.

Florentino Perez spunea că Real Madrid îl va transfera pe Mbappe!

Florentino Perez declara că atacantul de la PSG va veni la Madrid după ce va intra în ultimul an de contract cu PSG.

Îl veți transfera pe Mbappe?”, a fost întrebarea pe care un fan i-a adresat-o lui Florentino Perez.

Da, dar nu în acest an”, a fost răspunsul neaşteptat dat de Florentino Perez, conform mundodeportivo.com.

Până atunci, Florentino Perez a reuşit un transfer de clasă la Real Madrid. Clubul de pe Santiago Bernabeu şi-a asigurat serviciile lui Jude Bellingham, internaţionalul englez, care a evoluat la Borussia Dortmund.

Kylian Mbappe şi Zlatan Ibrahimovic, apariţie de senzaţie la finala dintre Novak Djokovic şi Casper Ruud

Kylian Mbappe şi Zlatan Ibrahimovic au avut o apariţie de senzaţie la finala dintre Novak Djokovic şi Casper Ruud. Cele două staruri din fotbal au văzut împreună finala de la Roland Garros 2023.

Kylian Mbappe şi Zlatan Ibrahimovic au atras toate privirile la finala dintre Novak Djokovic şi Casper Ruud. Suedezul a venit special la Paris pentru a-l susţine pe Djokovic, bunul său prieten, în finala cu Casper Ruud.

Reclamă

Este bine de ştiut faptul că Zlatan Ibrahimovic şi Novak sunt prieteni foarte buni. La semifinala cu Inter, Djokovic a mers să îi susţină pe cei de la Milan, fosta echipă a lui Zlatan Ibrahimovic. Zlatan şi Mbappe nu au fost singurele staruri din fotbal. Olivier Giroud, Theo Hernandez sau Benjamin Pavard au venit să vadă finala Roland Garros 2023.

Zlatan Ibrahimovic s-a retras din fotbal, la vârsta de 41 de ani. Starul suedez a făcut anunţul la finalul meciului AC Milan – Verona, scor 3-1, din ultima etapă a acestui sezon din Serie A. Discursul ţinut de „Ibra” a fost unul cu adevărat emoţionant. I-a făcut să plângă atât pe jucătorii, cât şi pe suporterii lui AC Milan.

Chiar dacă s-a zvonit că Zlatan nu ia în calcul să îşi agaţe ghetele în cui şi că va semna cu Monza, după plecarea de la AC Milan, atacantul a decis să pună capăt unei cariere uriaşe. A înscris 573 de goluri în cele 988 de meciuri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și