Închide meniul

Kylian Mbappe a dezvăluit cum l-a convins președintele Franței să rămână la PSG: „I-am spus că e ceva nebunesc!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 noiembrie 2022, 10:25

Kylian Mbappe a dezvăluit cum l-a convins președintele Franței să rămână la PSG: „I-am spus că e ceva nebunesc!

Kylian Mbappe a fost sunat de Emmanuel Macron

Kylian Mbappe a fost sunat de Emmanuel Macron / Profimedia

Kylian Mbappe a dezvăluit cum l-a convins președintele Franței să rămână la PSG. Emmanuel Macron l-a contactat în repetate rânduri începând cu luna decembrie a anului trecut, în speranța că super-atacantul de 23 de ani își va prelungi contractul cu echipa pariziană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cele din urmă, Mbappe a semnat prelungirea contractului cu gruparea de pe Parc des Princes, până în 2025.

Kylian Mbappe a dezvăluit cum l-a convins președintele Franței să semneze prelungirea contractului cu PSG

La câteva luni distanță de la discuțiile private pe care le-a avut cu Emmanuel Macron, Kylian Mbappe a dezvăluit ce i-a spus liderul statutului pentru a-l convinge să rămână la PSG.

Campionul mondial din 2018 a fost uimit de inițiativa lui Macron și i-a transmis că „e un lucru nebunesc”.

„Au fost câteva discuții între noi. În decembrie, ianuarie, februarie, martie… Macron m-a sunat și mi-a spus: ‘Știu că vrei să pleci. Ceea ce vreau să îți spun este că ești foarte important pentru Franța. Nu vreau să pleci. Ai șansa să faci istorie aici. Toată lumea te iubește’. I-am transmis că apreciez, dar că este un lucru nebunesc. Să te sune președintele și să-ți spună să rămâi”, a spus Kylian Mbappe, potrivit Sports Illustrated.

Reclamă

Suporter declarat al lui Olympique Marseille, Emmanuel Macron a vorbit și el, ulterior, despre discuția pe care a purtat-o cu Kylian Mbappe.

„Vreau să vă asigur că nu intervin în niciun transfer. Sunt la fel ca orice alt cetăţean când vine vorba de fotbal, cu dorinţa de a vedea un joc frumos şi de a susţine o echipă.

Am avut o discuţie cu Kylian Mbappe înainte, pur şi simplu pentru a-l sfătui să rămână în Franţa. Atunci când este solicitat în mod informal şi amical, este rolul unui preşedinte să îşi apere ţara”, spunea Emmanuel Macron, în urmă cu ceva timp.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland l-a detronat pe Kylian Mbappe în topul celor mai bine cotați jucători din lume!

Erling Haaland l-a detronat pe Kylian Mbappe în topul celor mai bine cotați jucători din lume. Site-ul de specialitate transfermarkt.com a actualizat TOP 10, iar noile rezultate sunt de-a dreptul spectaculoase. În clasamentul respectiv se află 9 jucători de până în 23 de ani. La 29 de ani, Harry Kane este singurul din ierarhie care se abate de la „regulă”.

Perioada de dominație a lui Kylian Mbappe în vârful clasamentului celor mai bine cotați jucători a ajuns la final. Starul lui PSG a fost depășit în ierarhie de Erling Haaland, „mașinăria de goluri” de la Manchester City.

Haaland este cotat la 170 de milioane de euro de transfermarkt.com, în timp ce Mbappe a stagnat la 160 milioane de euro. Pe locul 3 se află Vinicius Jr, de la Real Madrid, cu o cotă de 120 milioane de euro.

Erling Haaland continuă să facă furori la City. De când a semnat cu campioana Angliei în vară, starul norvegian a marcat 22 de goluri în 16 meciuri, devenind o adevărată sperietoare pentru orice defensivă din Premier League sau Champions League.

Cum arată TOP 10 al celor mai bine cotați jucători din lume:

1. Erling Haaland (22 de ani) – Manchester City – 170 mil. euro
2. Kylian Mbappe (23 de ani) – PSG – 160 mil. euro
3. Vinicius Jr (22 de ani) – Real Madrid – 120 mil. euro
4. Phil Foden (22 de ani) – Manchester City- 110 mil. euro
5. Pedri (19 ani) – Barcelona – 90 mil. euro
6. Jude Bellingham (19 ani) – Borussia Dortmund – 90 mil. euro
7. Bukayo Saka (21 de ani) – Arsenal – 90 mil. euro
8. Harry Kane (29 de ani) – Tottenham – 90 mil. euro
9. Dusan Vlahovic (22 de ani) – Juventus – 85 mil. euro
10. Jamal Musiala (19 ani) – Bayern Munchen – 80 mil. euro

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și