Închide meniul

Kylian Mbappe, despre viitorul său la PSG: „Am o singură opţiune în acest moment”

Alex Masgras Publicat: 15 iunie 2023, 21:38

Reclamă
Kylian Mbappe, despre viitorul său la PSG: „Am o singură opţiune în acest moment

Răsturnare de situaţie în cazul lui Kylian Mbappe

Kylian Mbappe, în cantonamentul Franţei / ProfiMedia

Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său la PSG. Atacantul francez a rupt tăcerea la câteva zile după ce a anunţat conducerea clubului parizian că nu îşi va prelungi contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actuala înţelegere dintre Kylian Mbappe şi PSG expiră în iunie 2024, iar presa din Franţa a anunţat că cei din conducerea campioanei din Ligue 1 iau în considerare să îl vândă pe Mbappe în această vară, pentru a nu îl pierde gratis peste un an.

Kylian Mbappe, despre viitorul său la PSG: „Am o singură opţiune în acest moment”

Aflat în cantonamentul Franţei, Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său înaintea partidelor din preliminariile EURO 2024.

„Voi continua la PSG, am o singură opţiune în acest moment: să rămân la PSG.

Doar am trimis acea scrisoare. Nu poţi controla reacţiile, dar nu mă interesează reacţiile. Nu e nimic de explicat. Oamenii pot vorbi şi pot critica. Ştiu de ce fac tot ce fac şi de ce spun ce spun. Oamenii nu au toate informaţiile”, a spus Kylian Mbappe, citat de theathletic.com.

Reclamă

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până la finalul sezonului viitor şi are opţiunea de a prelungi înţelegerea cu formaţia de pe Parc des Princes. El ar fi avut timp până pe 31 iulie să anunţe ce planuri de viitor are, dar a decis să transmită conducerii clubului cu o lună şi jumătate mai devreme faptul că nu vrea să mai continue la Paris din vara anului viitor.

Real Madrid rămâne una dintre opţiunile lui Kylian Mbappe. În urmă cu un an, starul francez a fost aproape de a ajunge pe Santiago Bernabeu, dar a semnat în cele din urmă o nouă înţelegere cu PSG.

Scrisoarea lui Mbappe vine la doar câteva zile după ce Florentino Perez, preşedintele madrilenilor, a fost întrebat dacă Real îl va transfera pe atacantul francez. Perez nu a ezitat şi a declarat: „Da, dar nu în acest an”.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe, reacţie vehementă după ce Messi a plecat de la PSG

Kylian Mbappe a avut o reacţie vehementă după ce Messi a plecat de la PSG la Inter Miami. Mbappe îl apără pe fostul său coleg şi spune că Messi „nu a avut parte de respectul cuvenit în Franţa„.

Messi a jucat două sezoane la Paris Saint-Germain, iar în această vară a decis să semneze cu Inter Miami.

“Vorbim despre potenţial cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Nu este niciodată o veste bună aturci când un jucător ca Messi pleacă. Personal, nu înţeleg de ce atât de mulţi oameni au fost atât de uşuraţi că a plecat. Vorbim de Messi. El trebuie să fie respectat şi îl Franţa nu a avut parte de respectul pe care îl merita. E o rușine. Este păcat, dar asta este situaţia. Trebuie făcut ce se poate pentru a-l înlocui”, a spus Kylian Mbappe într-un interviu acordat Gazzetta Dello Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile Vezi toate știrile
Citește și