Închide meniul

Kylian Mbappe, gol cum rar vezi pe terenul de fotbal! Portarul lui Lorient a comis o greşeală monumentală!

Bogdan Stănescu Publicat: 30 aprilie 2023, 21:45

Reclamă
Kylian Mbappe, gol cum rar vezi pe terenul de fotbal! Portarul lui Lorient a comis o greşeală monumentală!

Kylian Mbappe, gol cum rar vezi pe terenul de fotbal!

Kylian Mbappe sărbătoreşte golul cu Lorient / Profimedia Images

Kylian Mbappe a marcat un gol cum rar vezi pe terenul de fotbal. Portarul lui Lorient, Yvon Mvogo, l-a lăsat cu poarta goală pe superstarul francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 29 al meciului PSG – Lorient, Yvon Mvogo a comis o greşeală monumentală.

Kylian Mbappe, gol cum rar vezi pe terenul de fotbal!

El a lăsat mingea din braţe, iar Mbappe a trimis balonul în poarta goală. E neclar ce a vrut să facă portarul lui Lorient. Reuşit a fost validată.

A fost insuficient pentru ca PSG să câştige meciul cu Lorient. Liderul din Ligue 1 a pierdut acasă cu 3-1. Golurile formaţiei oaspete au fost marcate de Le Fee, Yongwa şi Baba Dieng. PSG a jucat în 10 din minutul 20, când Hakimi a fost eliminat.

PSG pierde astfel după 3 victorii. În campionat elevii lui Christophe Galtier au un avans confortabil. PSG are 75 de puncte din 33 de partide. Următoarea clasată, Marseille, are 67 de puncte şi un meci mai puţin. Marseille joacă în această seară cu Auxerre.

Reclamă

Intră aici pentru a vedea golul lui Kylian Mbappe

Real Madrid l-a contactat pe Zinedine Zidane. „Zizou” ar putea veni pe Bernabeu cu Kylian Mbappe!

Real Madrid l-a contactat pe Zinedine Zidane, a scris presa din Spania. „Zizou” e văzut de Florentino Perez ca un posibil înlocuitor al lui Carlo Ancelotti.

Potrivit fichajes.com, Florentino Perez mizează pe faptul că o aducere a lui Zinedine Zidane l-ar putea convinge pe Kylian Mbappe să semneze, în sfârşit cu Real Madrid.

Preşedintele madrilenilor nu a renunţat la dorinţa de a-l aduce pe Santiago Bernabeu pe superstarul francez. În trecut Kylian Mbappe declara că Zinedine Zidane a fost primul lui idol. Al doilea a fost Cristiano Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

Vârful naţionalei Franţei a fost convins anul trecut să rămână la PSG cu un salariu uriaş. Şi preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a pus umărul la rămânerea lui Mbappe în Franţa. Chiar Mbappe dezvăluia că a avut mai multe discuţii cu preşedintele Franţei în care acesta i-a spus cât de important e pentru Franţa.

Zinedine Zidane e liber de contract din vara lui 2021, atunci când s-a despărţit de Real Madrid. „Zizou” a cucerit cu Real 3 Ligi ale Campionilor.

Mbappe a dezvăluit ce i-a spus Emmanuel Macron

Kylian Mbappe a povestit ce a vorbit cu Emmanuel Macron înainte de a semna prelungirea cu PSG.

Au fost câteva discuții între noi. În decembrie, ianuarie, februarie, martie… Macron m-a sunat și mi-a spus: ‘Știu că vrei să pleci. Ceea ce vreau să îți spun este că ești foarte important pentru Franța. Nu vreau să pleci. Ai șansa să faci istorie aici. Toată lumea te iubește’. I-am transmis că apreciez, dar că este un lucru nebunesc. Să te sune președintele și să-ți spună să rămâi”, declara Kylian Mbappe, într-un interviu acordat celor de la Sports Illustrated.

„Am avut o discuţie cu Kylian Mbappe înainte, pur şi simplu pentru a-l sfătui să rămână în Franţa. Atunci când este solicitat în mod informal şi amical, este rolul unui preşedinte să îşi apere ţara”, spunea Emmanuel Macron.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și