Închide meniul

Neymar, dorit de Chelsea! Șeicii lui PSG s-au întâlnit cu Todd Boehly

Cosmin Cioboată Publicat: 16 februarie 2023, 10:00 / Actualizat: 16 februarie 2023, 14:15

Reclamă
Neymar, dorit de Chelsea! Șeicii lui PSG s-au întâlnit cu Todd Boehly

Neymar ar putea ajunge la Chelsea la vară

Neymar ar putea ajunge la Chelsea la vară / Profimedia

Neymar este dorit de Chelsea! Starul brazilian de la PSG se află din nou în centrul atenției. Atacantul de 31 de ani a intrat pe radarul clubului de pe Stamford Bridge. Londonezii au cheltuit sume astronomice odată cu venirea americanului Todd Boehly la conducere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chelsea a cheltuit peste 600 de milioane de euro pe transferuri, de când Boehly a devenit principalul investitor. Iar londonezii nu se opresc aici!

Neymar, dorit de Chelsea! Șeicii lui PSG s-au întâlnit cu Todd Boehly

Oficialii lui Chelsea sunt pregătiți să dea o nouă lovitură răsunătoare. Potrivit leparisien.fr, clubul de pe Stamford Bridge visează să-l aducă la Londra pe Neymar.

Starul brazilian se află de mai multă vreme în relații tensionate cu conducerea lui PSG, iar o despărțire în următoarea perioadă nu este imposibilă. De această situație ar vrea să profite Chelsea, echipă care a cheltuit 329.5 milioane de euro doar în această iarnă.

Nasser Al-Khelaifi, șeicul de la cârma lui PSG, și Todd Boehly, patronul lui Chelsea, s-au întâlnit zilele trecute la Paris pentru a discuta un posibil transfer al lui Neymar la finalul sezonului. Jurnaliștii francezi susțin că Al-Khelaifi nu s-ar fi împotrivit unui astfel de scenariu, iar londonezii sunt hotărâți să finalizeze mutarea.

Reclamă

Todd Boehly nu s-a ferit să „arunce” cu banii de când a venit la conducerea lui Chelsea, iar acum este pregătit să pună pe masă 60 de milioane de euro pentru transferul lui Neymar.

Totuși, există posibilitatea ca PSG să ceară o sumă mult mai mare în schimbul brazilianului, ținând cont de renumele său și de faptul că Boehly nu se uită la bani când vine vorba de transferuri,

Neymar, cel mai scump transfer din istoria fotbalului

Dacă transferul s-ar materializa, Neymar ar redeveni coleg cu Thiago Silva, cel cu care a mai jucat la PSG, dar și la naționala Braziliei.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar continuă să fie cel mai scump transfer din istoria fotbalului. PSG a plătit 222 de milioane de euro în schimbul brazilianului, în 2017, pe vremea când acesta evolua la Barcelona.

180 de milioane de euro a fost cea mai mare cotă de piață pe care Neymar a avut-o în timpul carierei. În prezent, sud-americanul a ajuns să valoreze 75 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Neymar a adunat 172 de meciuri în tricoul lui PSG, reușind să înscrie 117 goluri și să ofere 76 de assist-uri.

Chelsea a „spart” 611.49 milioane de euro pe transferuri începând de vara trecută, cu Todd Boehly la cârmă. Enzo Fernandez (121 mil.), Wesley Fofana (80.4 mil.) și Mykhaylo Mudryk (70 mil.) sunt cele mai scumpe mutări realize de londonezi în ultimul an.

Motivul pentru care Lionel Messi a refuzat prima ofertă de prelungire a contractului cu PSG

Între timp, în presa din Franța s-a aflat motivul pentru care Lionel Messi a refuzat prima ofertă de prelungire a contractului cu PSG.

Oficialii clubului parizian își doresc enorm ca starul argentinian să continue pe Parc des Princes până în 2024. Contractul său actual expiră în această vară, iar negocierile pentru prelungirea înțelegerii reprezintă prioritatea conducătorilor lui PSG, la ora actuală.

Totuși, misiunea parizienilor nu se anunță deloc ușoară. Drept dovadă, Lionel Messi a refuzat deja prima ofertă de prelungire a contractului din partea celor de la PSG.

Reclamă

Jorge Messi, tatăl și impresarul starului sud-american, s-a așezat la masa negocierilor de la Paris cu conducătorii campioanei Franței, iar deznodământul n-a fost unul fericit pentru șeici. Potrivit sport.es, Jorge Messi a refuzat oferta de prelungire a înțelegerii până în 2024, fiind nemulțumit de salariul propus.

Concret, parizienii i-au solicitat lui Lionel Messi o reducere salarială, astfel încât PSG să nu aibă probleme din cauza fair-play-ului financiar. Tatăl campionului mondial n-a fost de acord cu condiția respectivă, așa că prima rundă a negocierilor s-a încheiat cu un refuz din partea acestuia.

Conducătorii lui PSG nu sunt dispuși să renunțe așa ușor și vor continua discuțiile pentru ca Lionel Messi să mai joace pe Parc des Princes pentru încă un sezon. Șeicii de la cârma clubului vor programa o nouă întâlnire cu Jorge Messi în viitorul apropiat.

Conform lequipe.fr, oficialii lui PSG nu intră în panică și consideră că negocierile respective reprezintă un proces normal, iar decizia lui Lionel Messi nu este definitivă. Totuși, în presa franceză au apărut zvonuri conform cărora argentinianul ar fi tentat să plece în SUA, la Inter Miami, la clubul patronat de David Beckham.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și