Închide meniul

Ladislau Boloni a retrogradat în Franţa! Baraj dramatic pierdut de Metz, cu Saint-Etienne

Viviana Moraru Publicat: 2 iunie 2024, 21:18

Reclamă
Ladislau Boloni a retrogradat în Franţa! Baraj dramatic pierdut de Metz, cu Saint-Etienne

Ladislau Boloni a retrogradat în Franţa, cu Metz

Ladislau Boloni, în timpul unui meci/ Profimedia

Ladislau Boloni a retrogradat în Franţa, după ce Metz a pierdut dramatic barajul de menţinere în Ligue 1, cu Saint Ettiene. Formaţia antrenorului român a remizat în retur, scor 2-2, însă a pierdut manşa tur, scor 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doar un sezon a rezistat Metz în Ligue 1. Formaţia lui Ladislau Boloni a promovat în 2023, tot cu antrenorul român pe bancă, însă a revenit în eşalonul inferior al Franţei după doar un sezon.

Ladislau Boloni a retrogradat în Franţa, cu Metz

Meciul de baraj disputat pe Stade Saint-Symphorien a început prost pentru echipa lui Ladislau Boloni, care a rămas în zece încă din minutul 5, când Diallo a primit direct cartonaşul roşu.

Cu toate acestea, Metz a condus cu 2-0 în minutul 25, după ce a deschis scorul prin Camara, în minutul 17, şi l-a majorat în minutul 25, din penalty, prin Mikautadze. Oaspeţii au pus pe tabelă însă un gol în minutul 35, prin Pétrot, şi primele 90 de minute s-au încheiat cu acelaşi scor ca şi partida tur, 2-1, însă în favoarea gazdelor, şi s-a intrat în prelungiri.

Metz a ratat două bune ocazii, însă Saint Etienne a lovit în minutul 116, prin Wadji, care a semnat golul egalizator şi meciul s-a încheiat 2-2.

Reclamă
Reclamă 4

Învingătoare în meciul tur cu 2-1, Saint Etienne a promovat în Ligue 1, în timp ce Metz a retrogradat.

După eşecul suferit la baraj de către Ladislau Boloni, Ilie Dumitrescu s-a declarat convins că antrenorul român va pleca de la Metz, în această vară.

„Eu nu cred că va continua. N-a avut un buget de transferuri, nu prea a adus jucători, a mers pe mulți dintre cei cu care a promovat”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Reclamă

Ce salariu are Ladislau Boloni la Metz

Jurnaliștii din Franța au aflat ce salariu are Ladislau Boloni la Metz. Tehnicianul român câștigă o sumă mare la formația din Ligue 1.

Totodată, francezii au realizat și un top al celor mai bine plătiți tehnicieni, iar românul se poate lăuda cu o poziție în acest clasament.

Potrivit informațiilor oferite de publicația franceză L’Equipe, salariile tuturor antrenorilor din Ligue 1 au fost dezvăluite.

În dreptul lui Ladislau Boloni apare cifra de 70.000 de euro pe lună, acest lucru punându-l pe poziția a 10-a, în topul celor mai bine plătiți tehnicieni din campionatul Franței.

Prima poziție este ocupată, în mod categoric, de Luis Enrique, antrenorul celor de la PSG. Acesta încasează, pe lună, suma de 923.500 de euro.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:39

Situaţie fără precedent în grupa României de la EURO 2024! Niciodată nu s-a mai întâmplat asta la o ediţie de Campionat European

0:38

„E bine că am scăpat cu 2-0!” Basarab Panduru, concluzie dură după meciul cu Belgia: „Nu e corect scorul!”

0:18

Edi Iordănescu, prima reacție după Belgia – România 2-0! Pronostic uriaș pentru fani: „Sunt sigur de asta!”

0:18

„Nu ne demoralizăm!” Radu Drăguşin, mesaj de luptă după Belgia – România 2-0: „Avem cele mai mari şanse să ne calificăm”

0:15

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan după Belgia – România 2-0: „Sunt mândru de toţi colegii! Rezolvăm calificarea cu Slovacia!”

0:06

„România trebuie să sufere până la ultimul meci” Denis Drăguș, prima reacție după Belgia – România 2-0!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 5 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 6 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3
Citește și