Închide meniul

Ladislau Boloni, avertisment pentru Rareș Ilie după transferul la Nice: „Este dificil să se impună acolo!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 iulie 2022, 16:21

Ladislau Boloni, avertisment pentru Rareș Ilie după transferul la Nice: „Este dificil să se impună acolo!

Rareș Ilie, "perla" Rapidului

Rareș Ilie a fost transferat la Nice / AS.ro

Ladislau Boloni a reacționat după ce Rareș Ilie a prins un transfer de vis la Nice. Antrenorul de 69 de ani crede că tânărul jucător român va avea viață grea în Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boloni nu e impresionat de suma transfer a lui Rareș Ilie (cinci milioane de euro). Tehnicianul e de părere că puștiul de 19 ani are mult de muncit ca să impresioneze la Nice.

Ladislau Boloni, sfat pentru Rareș Ilie la Nice după transfer

„E bine dacă s-a vorbit și în Franța, dar nu eu nu am urmărit știrile în ultima vreme. Nu mă interesează prea mult banii pentru care a fost cumpărat. Ceea ce pot să spun e că Nice este un club serios, cu oameni de mare capacitate, meseriași buni și trebuie să sperăm că băiatul va reuși și va fi bine pentru toată lumea.

Nu aș vrea să spun foarte multe pentru că nu îl cunosc foarte bine pe Rareș Ilie și nu vreau să se interpreteze. Faptul că a fost cumpărat de Nice e un lucru interesant. Acum nu trebuie să facem toți infarct că un jucător a fost vândut cu cinci milioane de euro, când se vând jucători pe zeci și zeci de milioane de euro. Să lăsăm mai bine acest entuziasm sau nu știu cum să îl numesc.

Avem nevoie de alte… Nu vreau să comentez mai departe pentru că spun lucruri greșite și nu doresc. Să îi urăm succes și să sperăm că va reuși. Eu cred că va avea nevoie de un timp de acomodare și pe urmă va vorbi talentul lui. Este dificil să se impună și trebuie să îi ținem pumnii”, a spus Ladislau Boloni, conform fanatik.ro. 

Reclamă

Șase goluri și 10 pase decisive a reușit fostul mijlocaș al lui Adi Mutu în ultimul sezon. Transferul lui Rareş Ilie intră în topul celor mai scumpi jucători din istoria Rapidului, fiind pe locul 2. Lider în această ierarhie este Cristi Săpunaru, vândut de giuleşteni, la Porto, pe 6 milioane de euro, în 2008-2009.

Conform surselor Antena Sport, Rareş Ilie va avea un salariu anual de 500.000 de euro la noua echipă, acolo unde se va lupta, în Ligue 1, cu Lionel Messi, Neymar sau Kylian Mbappe.

Victor Pițurcă știe ce trebuie să facă Rareș Ilie la Nice

Pițurcă i-a oferit un sfat important mijlocașului ofensiv de 19 ani. I-a cerut să muncească de două ori mai mult decât o făcea în Giulești pentru a putea spera că va rămâne în Ligue 1.

Reclamă 4 / 0/3

Transferul lui Rareș Ilie, pentru fotbalul românesc și pentru Rapid, e un pas înainte. Am înțeles că o să fie împrumutat, e foarte greu pentru Rareș să joace în Ligue 1, în Franța. L-am văzut la turneul final, încă mai trebuie să crească. Are calități fotbalistice bune, dar trebuie să mai crească pentru a juca în fotbal.

Trebuie să muncească dublu decât până acum pentru a reuși să se impună. Dacă nu, peste un an se va întoarce în fotbalul românesc. Depinde foarte mult cum muncești, cum te pregătești. Personalitatea e o calitate de bază ca să poți să reziști în aceste campionate puternice„, a declarat Victor Pițurcă la Pro Arena.

Mihai Stoica, surprins transferul lui Rareș Ilie la Nice

Mihai Stoica s-a declarat surprins de transferul lui Rareș Ilie la Nice. Managerul general de la FCSB nu crede că fosta „perlă” a giuleștenilor se potrivește pentru fotbalul din Franța. MM a recunoscut însă că e de multă vreme fanul puștiului de 19 ani.

”Surprinzător, pentru că nu are profilul jucătorilor care se caută în Franţa, mai ales de o echipă ca Nice.

Pe de altă parte, ştim cine este antrenorul lui Nice, Lucien Favre, şi putem afla mai multe de la Adrian Ursea, care a lucrat cu Favre şi care a fost şi el antrenorul lui Nice şi chiar cu rezultate.

Surprinzător şi pentru că practic Rareş Ilie şi-a făcut cifrele jucând în play-out. Eu chiar eram curios să îl văd împotriva echipelor din play-off. Mie îmi place foarte mult, mi-a plăcut mereu, am spus înainte de a apărea cu cifre în Liga 1. Mi-a plăcut şi în Liga 2. E un jucător bun şi îmi place foarte mult şi cum se prezintă.

E un băiat deştept. Faptul că are încredere în el poate să îl ajute enorm, doar că îi va fi foarte greu pentru că în Franta, primele două ligi sunt ligi unde atacanţii au viteză, forţă, de regulă provin din Africa, deci calităţi fizice incontestabile şi chiar cred că va fi o mare realizare dacă va juca în acest campionat pentru Nice”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă

 

Recomandări
  • Ladislau Boloni, avertisment pentru Rareș Ilie după transferul la Nice
  • Ce sfat a avut pentru jucătorul de 19 ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și