Închide meniul

Ladislau Boloni, înfrângere categorică la revenirea în Ligue 1! Metz a pierdut la scor meciul cu Rennes

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 13 august 2023, 21:13

Ladislau Boloni, înfrângere categorică la revenirea în Ligue 1! Metz a pierdut la scor meciul cu Rennes

Ladislau Boloni a ajuns la patru meciuri fără înfrângere în Franţa

Ladislau Boloni, antrenorul lui Metz / Profimedia

Ladislau Boloni, înfrângere categorică la revenirea în Ligue 1! Antrenorul român s-a întors după 12 ani în prima ligă franceză, după ce a reuşit promovarea cu Metz la finalul sezonului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa franceză FC Metz, antrenată de tehnicianul român Laszlo Bölöni, a pierdut duminică, în deplasare, scor 1-5, meciul din etapa inaugurală a noului sezon din Ligue 1, relatează news.ro.

Ladislau Boloni, înfrângere categorică la revenirea în Ligue 1! Metz a pierdut la scor meciul cu Rennes

La Rennes, Kalimunedo a deschis scorul pentru gazde, în minutul 20, iar echipa lui Bölöni a reuşit să egaleze foarte repede, în minutul 21, prin Youssef Maziz, iar prima repriză s-a încheiat la egalitate 1-1.

În partea secundă Rennes a dominat şi a înscris de patru ori. Gouiri a făcut 2-1 în minutul 51, Doku a marcat pentru 3-1 în minutul 67, iar Ibrahim Salah a reuşit p dublă, în minutele 87 şi 90+4, ducând scorul la 5-1 pentru Rennes şi făcând-o pe aceasta lider în Ligue 1.

Rezultate înregistrate duminică, în prima etapă din Ligue 1:

Reclamă

Ladislau Boloni și-a prelungit contractul cu Metz. „Loți”, încă 2 ani alături de echipă

Ladislau Boloni și-a prelungit contractul cu Metz. Tehnicianul care a promovat echipa în Ligue 1 a primit toată încrederea din partea conducerii, care a decis să îi prelungească contractul.

Echipa pregătită de Boloni a promovat în Ligue 1, după ce a terminat sezonul trecut pe locul al 2-lea în Ligue 2. Formația a urcat în primul eșalon al fotbalului francez alături de cei de la La Havre, care au terminat sezonul pe primul loc în campionat.

Conducerea clubului din Hexagon a decis să îi prelungească contractul lui Ladislau Boloni, după ce românul a dus-o pe Metz în Ligue 1, după un sezon de succes în Ligue 2. Înțelegerea inițială expira la data de 30 iunie 2024, dar acum, contractul lui Boloni a fost prelungit până în 2025.

Reclamă 4 / 0/3

Ladislau Boloni a ajuns la Metz în luna iunie a anului 2022, imediat după ce formația a retrogratat în eșalonul secund al fotbalului francez. Chiar dacă a început ultimul sezon cu stângul, echipa lui Boloni a reușit să termine campionatul pe poziția secundă, în Ligue 2, după ce a reușit să strângă 25 de rezultate pozitive la rând.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și