Închide meniul

L’Equipe anunţă plecarea lui Lionel Messi de la PSG! „Ruptura este definitivă”

Dan Roșu Publicat: 3 mai 2023, 8:33

Reclamă
LEquipe anunţă plecarea lui Lionel Messi de la PSG! „Ruptura este definitivă

L'Equipe anunţă plecarea lui Lionel Messi de la PSG

Lionel Messi, în tricoul lui PSG / Profimedia Images

L’Equipe anunţă plecarea lui Lionel Messi de la PSG. Dezvăluirea prestigiosului cotidian francez vine după ce campioana din Hexagon l-a suspendat pe starul argentinian pentru două săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionul mondial de 35 de ani nu s-a înţeles cu clubul de pe Parc des Princes pentru prelungirea contractului valabil până la finalul stagiunii. Decizia de a-l suspenda pe Messi duce la o separare evidentă, susţin francezii.

L’Equipe anunţă plecarea lui Lionel Messi de la PSG

„Ruptura este definitivă”, o spune răspicat L’Equipe, care e citată de Mundo Deportivo. Asta în situaţia în care Messi aşteaptă o revenire spectaculoasă la Barcelona, fiind dorit însă însistent şi în Arabia Saudită, unde ar putea relua rivalitatea cu Cristiano Ronaldo.

Messi a avut o cădere de formă după câştigarea Campionatului Mondial din Qatar, una care i-a dezamăgit pe fani. 31 de goluri şi 34 de pase decisive şi-a trecut în cont Lionel în tricoul lui PSG, de la venirea în Ligue 1.

Ce urmează pentru Lionel Messi după suspendarea de la PSG

Al Hilal este primul club care insistă pentru transferul superstarului argentinian, încercând să profite de relația instabilă pe care Messi o are cu Paris Saint-Germain.

Reclamă

Unul dintre cei mai respectați jurnaliști din Franța, Romain Molina, a dezvăluit că Al Hilal este interesată de serviciile argentinianului, iar dorința acestora este una foarte clară: să refacă duelul cu marele rival Cristiano Ronaldo, chiar în campionatul din Arabia Saudită.

După ce a plecat în Arabia Saudită fără să primească acceptul clubului, Leo Messi a fost suspendat de parizieni timp de două săptămâni, iar relația pe care acesta o are cu formația de pe Parc des Princes este una din ce în ce mai rece.

În acest context, Al Hilal, locul 4 din prima ligă a Arabiei Saudite, încearcă din răsputeri să-l convingă pe Messi să semneze cu ei. Saudiții au încercat să forțeze mutarea și în lunile recent, însă fără succes.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a fost suspendat de PSG

Lionel Messi a fost suspendat de PSG. Totul a plecat de la o vizită făcută de Lionel Messi în Arabia Saudită, deși nu a primit permisiunea clubului în acest sens. Este un moment unic în cariera lui Messi, căruia nu i s-a mai întâmplat niciodată să fie suspendat de clubul pentru care evoluează.

După meciul cu Lorient, pierdut de PSG, scor 1-3, Leo Messi i-a enervat la culme pe francezi. Argentinianul a plecat în Arabia Saudită pentru un eveniment, el fiind ambasador al turismului. Messi nu a avut însă acceptul lui PSG pentru a lua această decizie, iar acum va fi suspendat timp de două săptămâni de clubul parizian, scrie presa din Franța.

Astfel, fotbalistul argentinian nu se va putea antrena cu echipa în această perioadă și va rata meciurile de campionat cu Troyes și cu Ajaccio. Messi ar urma să revină chiar în meciul cu Auxerre, echipa lui Ionuț Radu. În acest context, relația dintre Messi și PSG este deteriorată și sunt șanse din ce în ce mai mici ca superstarul să-și prelungească contractul cu formația de pe Parc des Princes.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată Vezi toate știrile
Citește și