Închide meniul

Lionel Messi, criticat la scenă deschisă de Raymond Domenech după PSG – Lille 4-3: „Trebuia scos de pe teren! N-a făcut absolut nimic, vid total!”

Cosmin Cioboată Publicat: 20 februarie 2023, 19:03

Reclamă
Lionel Messi, criticat la scenă deschisă de Raymond Domenech după PSG – Lille 4-3: „Trebuia scos de pe teren! N-a făcut absolut nimic, vid total!

Lionel Messi a marcat golul victoriei în PSG - Lille 4-3

Lionel Messi a marcat golul victoriei în PSG - Lille 4-3 / Profimedia

Lionel Messi a fost criticat la scenă deschisă de Raymond Domenech, după PSG – Lille 4-3. Starul argentinian și-a salvat echipa în minutul 90+4, cu un gol superb marcat din lovitură liberă. În ciuda golului izbăvitor din prelungiri, Domenech nu l-a iertat pe Messi pentru prestația „ștearsă” din restul meciului cu Lille.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG a câștigat dramatic duelul „de foc” cu Lille, din etapa a 24-a din Ligue 1. Messi a ieșit la rampă în al 4-lea minut de prelungire și a adus cele 3 puncte în tabăra parizienilor.

Lionel Messi, criticat la scenă deschisă de Raymond Domenech după PSG – Lille 4-3

Chiar dacă a devenit eroul echipei lui Christophe Galtier, Lionel Messi nu l-a impresionat pe Raymond Domenech. Fostul selecționer al Franței, din perioada 2004-2010, l-a criticat aspru pe campionul mondial pentru evoluția din partida cu Lille, de până la golul din prelungiri.

Domenech l-a descris pe Messi drept o „fantomă” și a semnalat faptul că fostul căpitan al Barcelonei nu și-a ajutat echipa în mare parte a meciului.

Fostul selecționer al naționalei Franței este de părere că Galtier ar fi trebui să-l scoată de pe teren pe Lionel Messi după numai 20 de minute.

Reclamă

„Ce putem spune despre acest meci? După 20 de minute, o jumătate de oră, Christophe Galtier ar fi trebuit să-l scoată de pe teren pe Messi, care a fost o fantomă. Și o spun eu, care sunt fan Messi.

Dar el n-a făcut absolut nimic. Nu s-a apărat, nu a oferit pasele potrivite. Nimic! Vid total. Uneori joacă slab, dar acum a fost vid total. Dar l-a lăsat pe teren și și-a salvat echipa în mod miraculos, în ultimul minut, printr-un gol marcat din lovitură liberă”, a spus Raymond Domenech, citat de 24hfootnews.com.

Lionel Messi a ajuns la Barcelona, după PSG – Lille 4-3

Lionel Messi a ajuns la Barcelona imediat după ce a marcat un gol de poveste în minutul 90+5 al partidei PSG – Lille, scor 4-3, din etapa a 24-a din Ligue 1. Atacantul în vârstă de 35 de ani le-a aprins imaginaţia fanilor grupării de pe Camp Nou, care speră ca Messi să joace din nou în tricoul liderul din La Liga.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a salvat-o duminică pe PSG. Liderul din Franţa a fost condus cu 3-2 de Lille, pe Parc des Princes, până în minutul 87. Kylian Mbappe a restabilit egalitatea, iar Messi a păstrat cele 3 puncte la Paris. A executat impecabil o lovitură liberă, din afara careului. Mingea a lovit bara şi s-a oprit în plasă!

După meci, Messi a plecat direct la aerport. A luat-o cu el pe soţia sa, Antonella Roccuzzo, şi pe cei trei copii ai cuplului.

A fost pentru prima dată când Messi se întoarce la Barcelona după ce a devenit campion mondial şi a câştigat singurul trofeu care îi mai lipsea.

Lionel Messi este în ultimele şase luni de contract şi a evitat să semneze o prelungire a înţelegerii cu PSG. Ultimele negocieri purtate cu şeicul Nasser Al-Khelaifi nu au ajuns la un numitor comun. Venirea starului argentinian la Barcelona „aprinde” tot mai mult zvonurile că ar putea juca din nou pentru gruparea blaugrana.

Zilele trecute, la Barcelona a fost surprins şi Jorge Messi. Tatăl jucătorului de la PSG a declarat însă că nu a existat nicio discuţie cu oficialii catalani, mai exact cu preşedintele formaţiei blaugrana, Joan Laporta.

Nu cred că Leo va juca pentru Barca din nou. Condițiile (n.r – pentru revenirea lui Messi) nu sunt îndeplinite. Nu am vorbit cu Laporta și nu există nicio ofertă”, a declarat Jorge Messi, tatăl lui Lionel Messi, pentru sport.es.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:11 Carlo Ancelotti, decizie uluitoare înainte de finala UEFA Champions League! Pe cine va titulariza la meciul cu Borussia Dortmund 16:52 „Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față 16:46 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) 16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley Vezi toate știrile
Citește și