Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, gol fabulos în PSG – Nice! Execuţie perfectă din lovitură liberă. Kylian Mbappe l-a aplaudat de pe bancă!

Dragoș Vasile Publicat: 1 octombrie 2022, 23:05

Lionel Messi, gol fabulos în PSG – Nice! Execuţie perfectă din lovitură liberă. Kylian Mbappe l-a aplaudat de pe bancă!

David Beckham, la picioarele lui Lionel Messi

Lionel Messi, bucurie după marcarea unui gol / Profimedia

  • Lionel Messi, gol fabulos în PSG – Nice
  • Execuţie perfectă din lovitură liberă

Lionel Messi a reuşit un gol fabulos în PSG – Nice. Superstarul argentinian a reuşit o execuţie perfectă din lovitură liberă în prima repriză. Kylian Mbappe a fost impresionat şi l-a aplaudat de pe bancă pe marele fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a transformat fără emoţii lovitura liberă. L-a învins pe Kasper Schmeichel cu o „torpilă” din afara careului, la care colegii săi au rămas mască.

Lionel Messi, gol fabulos în PSG – Nice

Neymar&co l-au felicitat şi s-au bucurat alături de superstarul argentinian. Lăsat pe banca de rezerve, Kylian Mbappe a fost uluit şi l-a aplaudat pe Messi.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL FABULOS MARCAT DE LIONEL MESSI

Golul marcat de Lionel Messi a fost al 60-lea reuşit din lovitură liberă. Este primul în tricoul lui PSG. 50 au venit pentru Barcelona, iar 9 pentru naţionala Argentinei.

Reclamă

Ce ofertă stelară i-a făcut PSG lui Leo Messi

Leo Messi ar putea rămâne la PSG, după ce contractul său la clubul parizian va expira la sfârşitul sezonului. Oficialii campioanei Franţei i-au făcut deja o ofertă argentinianului, pe care acesta o ia în calcul.

Leo Messi a venit la PSG anul trecut, semnând un contract valabil pe două sezone. Deşi s-a zvonit că Barcelona l-ar dori înapoi pe starul argentinian, acesta ar putea continua pe Parc de Princes şi din vara viitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Leo Messi ar urma să încaseze acelaşi salariu la PSG, dacă va accepta prelungirea contractului, anunţă El Larguero. Starul argentinian câştigă 30 de milioane de euro pe sezon în capitala Franţei.

În ciuda faptului că oficialii lui PSG nu îi vor oferi un salariu mai mare, Leo Messi va lua în calcul să rămână pe Parc de Princes. Francezii îi propun un contract valabil pe un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

Lionel Messi, „dublă” de senzație în Argentina – Jamaica 3-0

Lionel Messi a reușit o dublă de senzație în doar 3 minute, pentru istorie, în Argentina – Jamaica, meci în care a fost introdus pe teren în minutul 56. ”E ca Federer”, susține selecționerul ”Pumelor”, Lionel Scaloni.

Messi a transformat un amical banal cu Jamaica într-un show total. A marcat mai întâi cu un șut din afara careului, iar, după alte trei minute, dintr-o lovitură liberă, executată magistral.

După această dublă, Messi a ajuns la 90 de goluri marcate pentru echipa națională, dar și la 100 de victorii alături de ”Pume”. Doar alți cinci jucători au mai reușit asta alături de naționala lor.

Sergio Ramos (131 de victorii în 180 de meciuri), Iker Casillas (121 în 167), Cristiano Ronaldo (113 în 191), Andres Guardado (102 în 179), Lionel Messi (100 în 164) și Xavi (100 în 133) sunt jucătorii ajunsi la 100 de succese cu naționala.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami
Fotbal extern • 8 mart., 9:30
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami! Gol superb marcat de starul argentinian