Închide meniul

Negocieri dure între Kylian Mbappe şi Real Madrid! Oferta şoc pe care i-a făcut-o Florentino Perez superstarului francez

Bogdan Stănescu Publicat: 15 februarie 2024, 20:59

Reclamă
Negocieri dure între Kylian Mbappe şi Real Madrid! Oferta şoc pe care i-a făcut-o Florentino Perez superstarului francez

Negocieri dure între Kylian Mbappe şi Real Madrid!

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia Images

Negocieri dure între Kylian Mbappe şi Real Madrid! Clubul condus de Florentino Perez i-a făcut o ofertă superstarului naţionalei Franţei, dar aceasta e departe de ce vrea Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit lui Fabrizio Romano, Real Madrid i-a oferit lui Mbappe un salariu mai mic decât în vara lui 2022.

Negocieri dure între Kylian Mbappe şi Real Madrid!

Propunerea de salariu fix de la Real Madrid pentru Kylian Mbappe este mult mai mică decât cea făcută în vara anului 2022 – și, de asemenea, mai mică decât salariul actual.

Real vrea ca Mbappe să se alăture clubului în condițiile clubului, după ce a petrecut ani de zile în această saga.

Propunerea de contract e deja în mâinile lui Kylian”, a anunţat Fabrizio Romano pe Twitter.

Reclamă

Ce i-a cerut Kylian Mbappe lui Nasser Al-Khelaifi după ce l-a anunţat oficial că pleacă de la PSG în vară

Starul „cocoşului galic” pleacă de la campioana Franţei la finalul sezonului. Iată ce i-a cerut Kylian Mbappe lui Nasser Al-Khelaifi după ce l-a anunţat oficial că pleacă de la PSG în vară.

Potrivit L’Equipe, Mbappe i-a cerut lui Al-Khelaifi să nu pornească o „licitaţie”, pentru că el e hotărât să plece de la PSG. Nici un salariu mai mare decât cel pe care îl are în prezent nu l-ar convinge să rămână la campioana Franţei.

Mbappe va semna, cel mai probabil, cu Real Madrid. La madrileni va avea un salariu sensibil mai mic decât la PSG, vehiculându-se suma de 35 de milioane de euro pe an.

Reclamă 4 / 0/3

Mbappe câştigă în prezent 70 de milioane de euro pe an, iar PSG era dispusă să îi ofere şi mai mulţi bani pentru a rămâne.

Mbappe avea o înţelegere verbală cu Nasser Al-Khelaifi prin care renunţă la un bonus de loialitate de 80 de milioane de euro dacă pleacă liber de contract.

OFICIAL | Kylian Mbappe pleacă de la PSG la finalul sezonului! L-a anunţat pe Nasser Al-Khelaifi! Cale liberă spre Real Madrid

OFICIAL | Kylian Mbappe pleacă de la PSG! Starul francez de 25 de ani l-a anunţat pe Naser Al Khelaifi, preşedintele clubului parizian, că va pleca de pe Parc des Princes la finalul acestui sezon.

Starul francez mai avea contract până în vară cu campioana din Ligue 1, după ce a refuzat să semneze prelungirea contractului. Astfel, el o va părăsi pe PSG din postura de jucător liber de contract.

Potrivit lui Fabrizio Romano şi L’Equipe, PSG atacantul francez de 25 de ani i-a transmis lui Nasser Al Khelaifi că nu va mai continua pe Parc des Princes din această vară. În ultimii ani, situaţia lui Mbappe de la Paris a ţinut prima pagină a ziarelor, în contextul în care Real Madrid l-a dorit insistent pe atacantul francez.

„Kylian Mbappe l-a informat pe preşedintele Nasser Al-Khelaifi că va pleca de la club din postura de jucător liber de contract. Termenii despărţirii nu au fost încă stabiliţi, dar va părăsi Pairsul în vară. Kylian nu şi-a îndeplinit toate angajamentele faţă de club”, a scris Fabrizio Romano, pe contul său de Twitter.

PSG a reuşit să îl întoarcă pe Mbappe vara trecută din drumul spre Real Madrid, dar anul acesta nu mai e cazul

Vara trecută, Mbappe a refuzat să semneze opţiunea de prelungire a contractului cu PSG până în vara lui 2025, motiv pentru care a fost exclus din lot, iar relaţia cu Nasser Al Khelaifi s-a răcit. Ulterior, cei doi au ajuns la sentimente mai bune, iar Mbappe a revenit în echipa lui Luis Enrique.

Reclamă

Ştirea a fost confirmată şi de David Ornstein, cel care a anunţat că PSG va salva 200 de milioane de euro pe an odată cu plecarea lui Mbappe, iar clubul parizian va urma să se concentreze asupra creşterii tinerilor.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și