Închide meniul

Neymar ar putea ajunge la Al-Hilal! Ofertă uriaşă a saudiţilor pentru starul lui PSG

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 august 2023, 10:11

Neymar ar putea ajunge la Al-Hilal! Ofertă uriaşă a saudiţilor pentru starul lui PSG

Neymar ar putea ajunge la Al-Hilal!

Neymar, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia Images

Neymar ar putea ajunge la Al-Hilal! Jurnalistul Fabrizio Romano, specializat în transferuri, a anunţat pe Twitter că formaţia saudită a făcut o „ofertă uriaşă” pentru Neymar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Negocierile sunt avansate, iar starul lui PSG este tentat să ia drumul Arabiei Saudite, aşa cum au făcut anterior Cristiano Ronaldo, Karim Benzema şi N’Golo Kante.

Neymar ar putea ajunge la Al-Hilal!

EXCLUSIV: Al Hilal i-a prezentat o propunere importantă lui Neymar Jr în ultimele ore. Sursele descriu asta drept o ‘ofertă uriașă’.

Sunt în desfășurare negocieri pentru a se ajunge la un acord deplin. Neymar este tentat să accepte.

Discuțiile sunt foarte avansate, după cum s-a dezvăluit peste noapte”, a scris Fabrizio Romano pe Twitter.

Reclamă

Neymar era dorit şi de FC Barcelona!

FC Barcelona este pe punctul de a mai pierde un transfer important. După ce l-a dorit pe Lionel Messi, iar acesta a ales să ia drumul Statelor Unite, acum Barca e aproape să îl piardă şi pe Neymar.

Recent, Ousmane Dembele a fost transferat de la FC Barcelona la PSG, în ciuda faptului că Xavi nu a dorit ca el să plece.

Reclamă 4 / 0/3

De altfel, pentru a-l convinge să rămână, Xavi i l-a dat exemplu lui Dembele chiar pe Neymar.

Fără Mbappe şi Neymar PSG a făcut doar 0-0 acasă cu Lorient

PSG a debutat cu stângul în noul sezon de Ligue 1. Fără Kylian Mbappe şi Neymar, campioana Franţei a făcut doar 0-0 acasă cu Lorient.

Kylian Mbappe a fost surprins râzând în hohote în tribune la meciul PSG – Lorient 0-0. Mbappe a văzut meciul alături de noua achiziţie a lui PSG, Ousmane Dembele.

Kylian Mbappe a fost lăsat în tribune la meciul cu Lorient, aşa cum conducerea lui PSG îl avertizase.

Starului naţionalei Franţei i s-a transmis de către conducerea clubului că nu va juca niciun minut pentru campioana din Ligue 1 dacă nu îşi va prelungi contractul.

PSG a şters şi ultima urmă a lui Kylian Mbappe din club! Decizia luată de campioana Franţei

PSG a şters şi ultima urmă a lui Kylian Mbappe din club. Campioana Franţei a luat decizia de a dezlipi toate posterele cu starul francez, de la stadionul Parc de Princes, după ce acesta a refuzat să-şi prelungească înţelegerea în această vară.

Kylian Mbappe a fost exclus din lotul celor de la PSG, ca urmare a deciziei de a nu-şi mai prelungi contractul. Acesta nu a efectuat stagiul de pregătire de vară alături de restul lotului francezilor, şi s-a antrenat separat.

Reclamă

La stadionul Parc de Princes, bannerele cu Kylian Mbappe au început să fie înlăturate. Pare că starul francez a intrat definitiv în dizgraţiile oficialilor clubului.

De asemenea, la magazinele oficiale ale campioanei Franţei, tricoul de joc al lui Kylian Mbappe nu mai este pus la vânzare. Nici alte obiecte, inscripţionate cu numele campionului mondial, nu se mai găsesc la magazinele celor de la PSG.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și