Închide meniul

Neymar nu ştie când va juca din nou. Anunţul starului brazilian despre starea sa de sănătate

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 1 august 2023, 19:33

Neymar nu ştie când va juca din nou. Anunţul starului brazilian despre starea sa de sănătate

Neymar nu ştie când va juca din nou

Neymar, într-un meci pentru PSG / Profimedia Images

Neymar nu ştie când va juca din nou. Atacantul brazilian al echipei Paris Saint-Germain nu a jucat niciun minut în partidele amicale din turneul japonez, dar nu este îngrijorat de începutul de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După înfrângerea de marţi cu 2-1 în faţa lui Inter Milano, el a declarat că „se simte bine”. „Dar nu ştiu când voi juca din nou”, a continuat el.

Neymar nu ştie când va juca din nou

Cei din anturajul său spun că a muncit din greu în ultimele săptămâni şi că eforturile sale încep să dea roade, relatează news.ro.

Atacantul brazilian nu a mai jucat din 19 februarie (victoria cu Lille, 4-3), când a suferit o accidentare gravă la glezna dreaptă.

Xavi, încercare disperată pentru a îl păstra pe Dembele la Barcelona! Neymar, dat ca exemplu de antrenorul catalanilor

Xavi, încercare disperată pentru a îl păstra pe Dembele la Barcelona! Francezul de 27 de ani este foarte aproape de PSG, dar antrenorul catalanilor a încercat să îl convingă să continue pe Camp Nou.

Reclamă

Dembele s-ar fi înţeles deja cu campioana din Ligue 1 şi aşteaptă ca Barcelona şi PSG să se înţeleagă asupra sumei de transfer. Presa din Spania anunţă însă că Xavi a făcut referire la Neymar, în încercarea de a îl opri pe Dembele să se înţeleagă cu parizienii.

Neymar a plecat de la Barcelona în vara anului 2017, atunci când PSG plătea uriaşa sumă de 222 de milioane de euro, stabilind un nou record în ceea ce priveşte transferurile. Brazilianul a fost adus pe Parc des Princes pentru a aduce trofeul Ligii Campionilor la Paris, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Xavi a folosit exemplul lui Neymar pentru a încerca să îl convingă pe Dembele să rămână la FC Barcelona

PSG a fost la 90 de minute de a îşi îndeplini obiectivul în 2020, dar a pierdut finala de la Lisabona cu Bayern Munchen. După şase ani petrecuţi în capitala Franţei, Neymar nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, astfel încât a ajuns să fie dat exemplu în încercarea de a îi face pe jucători să refuze campioana din Ligue 1.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit mundodeportivo.com, Xavi a făcut tot posibilul pentru a îl păstra pe Ousmane Dembele la echipă şi i-ar fi transmis să se gândească la Neymar şi la cariera pe care brazilianul a avut-o pe Parc des Princes.

Dembele face parte în continuare din planurile lui Xavi. Antrenorul catalanilor a avut mereu încredere în francez şi l-a apărat de fiecare dată pe acesta, în ciuda faptului că Dembele a avut mai multe probleme cu accidentările şi nu a avut evoluţii constante în tricoul Barcelonei.

Neymar: „Este o accidentare problematică”

Numele atacantului sud-american a fost vehiculat în această vară în legătură cu un posibil transfer la un alt club, însă şansele ca Neymar să plece de pe Parc des Princes înaintea startului noului sezon sunt destul de reduse.

„Este o o accidentare problematică, este foarte inconfortabil. Procesul a fost dureros şi dificil, dar eu caut să-mi revin. Victoria face parte mereu din obiective, dar îmi doresc să joc bine, este primul lucru”, a adăugat Neymar.

Atacantul brazilian a afirmat, de asemenea, că va continua să poarte culorile echipei naţionale a Braziliei, după ce a lăsat să planeze îndoiala după eşecul cu Croaţia, la penalty-uri, în sferturile Mondialului din Qatar de anul trecut.

„După Cupa Mondială, nu am mai vrut să continui, nu din cauza durerii că am pierdut, ci pentru a evita ca familia mea să sufere, pentru că asta este foarte important. Dar vor trebui să suporte încă. M-am gândit mult şi îmi doresc un titlu mondial, pe care Brazilia nu l-a mai câştigat din 2002”, a explicat Neymar.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și