Închide meniul

Neymar, prima reacție după ce a aflat verdictul accidentării la gleznă. Mesajul transmis de starul brazilian

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 martie 2023, 21:55

Neymar, prima reacție după ce a aflat verdictul accidentării la gleznă. Mesajul transmis de starul brazilian

Neymar nu va mai juca în acest sezon

Neymar, în timpul unui meci pentru PSG / Profimedia

Neymar a oferit prima reacție după ce a aflat verdictul crunt al accidentării suferite la gleznă, în meciul câştigat de PSG cu Lille, scor 4-3, din 19 februarie. Starul parizienilor nu va mai evolua în actuala stagiune. Brazilianul își va urmări din afara terenului colegii în partidele rămase de disputat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a transmis, pe Twitter, primul mesaj după ce s-a aflat că nu poate să mai joace fotbal în acest sezon. Brazilianul i-a asigurat pe fanii lui PSG că va reveni mai puternic în stagiunea următoare.

Neymar, prima reacție după ce a aflat verdictul accidentării la gleznă

„Voi reveni mai puternic!”, a scris Neymar, pe Twitter.

Deși inițial s-a crezut că Neymar a suferit doar o entorsă, testele efectuate de medici au evidenţiat „leziuni ale ligamentelor”.

Reclamă

29 de partide a adunat Neymar pentru PSG în actuala stagiune. Fotbalistul de 31 de ani a reușit 18 goluri și 17 assist-uri.

Neymar, OUT tot sezonul

Clubul parizian a anunţat, luni, printr-un comunicat de presă că brazilianul urmează să fie operat: „Neymar Jr. a prezentat mai multe episoade de instabilitate a gleznei drepte în ultimii ani. În urma ultimei sale entorse contractate pe 20 februarie, cadrele medicale de la Paris Saint-Germain i-au recomandat o operaţie de reparare a ligamentelor, pentru a evita un risc major de recidivă. Toţi experţii consultaţi au confirmat această necesitate”.

Operaţia va avea loc „în următoarele zile la spitalul ASPETAR din Doha” şi „este necesară o recuperare de 3 până la 4 luni înainte de revenirea la antrenamentele colective”.

Reclamă 4 / 0/3

Tensiuni între Neymar și conducerea de la PSG

Recent, presa din Franța a scris despre faptul că Neymar nu s-ar afla într-o relație tocmai bună cu Luis Campos, directorul sportiv de la PSG.

Luis Campos a sosit în vara anului trecut la campioana Franței. Oficialul parizian l-a adus și pe Christophe Galtier, actualul antrenor al Parisului. Ambii au venit de la Lille, echipă alături de care au reușit să câștige campionatul în Franța în sezonul 2020/2021.

Directorul sportiv de la PSG a avut un obiectiv clar în momentul venirii pe „Parc des Princes”: plecarea lui Neymar. Luis Campos a considerat că fotbalistul brazilian încurcă mai mult decât să ajute și a forțat transferul său. Totuși, sud-americanul nu a putut fi vândut, astfel că rămânerea sa la PSG a creat tensiuni uriașe, notează jurnaliștii din Franța.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner Vezi toate știrile
Citește și