Închide meniul

Neymar şi-a ales viitorul! Ce decizie a luat starul dorit de Manchester United şi Chelsea

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 mai 2023, 11:42

Neymar şi-a ales viitorul! Ce decizie a luat starul dorit de Manchester United şi Chelsea

Detalii incredibile din contractul lui Neymar la Al Hilal

Neymar, într-un meci pentru PSG / Profimedia Images

Neymar şi-a ales viitorul. Starul era dorit de Manchester United şi Chelsea, care au purtat în ultima vreme negocieri cu agenţii jucătorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Plătit cu 40 de milioane de euro pe an de către PSG, Neymar ar fi cerut şi mai mult pentru a semna cu United sau Chelsea.

Neymar şi-a ales viitorul! Ce decizie a luat starul

Atât Manchester United, cât şi Chelsea au considerat că nu îşi pot permite salariul brazilianului.

Negocierile s-au oprit, astfel, informează sport.es. În aceste condiţii, Neymar va rămâne, cel mai probabil, la PSG. Contractul brazilianului cu formaţia pariziană expiră în iunie 2025.

Singura variantă prin care cele două echipe din Premier League şi-ar fi permis salariului brazilianului ar fi fost să îi ofere un contract pe o durată lungă. Acest lucru este însă deosebit de riscant, având în vedere că Neymar are 31 de ani.

Reclamă

Neymar a anunţat că revine la Santos: „Mă voi întoarce. E clubul care mi-a dat totul”

Neymar a anunţat că va reveni la Santos după ce îşi va termina cariera din Europa. Starul de 31 de ani are contract cu PSG până în vara lui 2025 şi ar putea semna atunci cu Santos.

Până atunci, Neymar a fost prezent la meciul din Copa Sudamericana dintre Santos şi Audax Italiano şi le-a promis fanilor că va juca din nou pentru echipa de la care pleca la Barcelona, cu zece ani în urmă, pentru aproape 90 de milioane de euro.

Voi reveni la un moment dat, voi reveni curând. E bine să revin acasă. Mă simt ca acasă aici şi mă bucur că am revenit după 10 ani. Din păcate, a fost o remiză, mi-aş fi dorit o victorie. Am venit să o susţin pe Santos şi am primit afecţiunea fanilor.

Reclamă 4 / 0/3

Este clubul care mi-a dat totul şi care a deschis uşi pentru mine şi familia mea. Aşa am ajuns să am o deschidere către lumea întreagă. Sunt foarte fericit să fiu aici. Dacă visez să port din nou tricoul lui Santos, îţi poţi imagina cât de mult visează ei (n.r. – fanii lui Santos)”, a spus Neymar, citat de ge.globo.com.

Iubita lui Neymar este însărcinată

Pe de altă parte, lucrurile din viaţa personală merg perfect pentru Neymar, care a anunţat zilele trecute că iubita sa este însărcinată. Starul lui PSG a făcut anunţul oficial printr-un mesaj emoţionant postat pe reţelele sociale. Acesta apare alături de Bruna Biancardi, cea care va da naştere celui de-al doilea copil al atacantului brazilian.

Neymar se despărţise de cunoscutul model în 2021. Şi-au reluat relaţia la finalul anului trecut şi acum sunt pregătiţi să devină părinţi.

„Visăm la tine şi îţi planificăm sosirea. Ştim că ești aici ca să ne desăvârșești dragostea şi pentru a ne face zilele mult mai fericite. Vei ajunge într-o familie frumoasă, cu un frate, bunici şi mătuşi care deja te iubesc atât de mult. Hai, fiule/fiica noastră, te aşteptăm cu drag”, au scris Neymar şi Bruna pe Instagram.

Neymar a postat şi mai multe imagini în care apare alături de iubita lui, cea care este deja însărcinată în mai multe luni. Starul de 31 de ani al lui PSG încă se recuperează după o accidentare gravă pe care a suferit-o. Nu va mai putea juca în acest sezon. PSG este foarte aproape de cucerirea titlului în Ligue 1. Cu două etape înainte de final, PSG are nevoie de un singur punct pentru a-şi asigura matematic titlul de campioană. Etapa viitoare PSG va întâlni în deplasare pe Strasbourg.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și