Închide meniul
Video

Programul complet al semifinalelor Cupei Franţei. Kylian Mbappe, duel încins cu Rennes, în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 1 aprilie 2024, 13:55

Reclamă

Programul complet al semifinalelor Cupei Franţei

Kylian Mbappe, în PSG - Rennes - Profimedia Images

Programul complet al semifinalelor Cupei Franţei ne aduce două meciuri care promit spectacol şi care se vor desfăşura pe 2 şi pe 3 aprilie, în exclusivitate în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul duel va fi cel dintre Olympique Lyon şi Valenciennes, ce va avea loc marţi, 2 aprilie, de la 21:45. Gazdele au câştigat trofeul în cinci rânduri, ultimul fiind cel din 2016.

Programul complet al semifinalelor Cupei Franţei

De partea cealaltă, clubul din liga secundă din Franţa caută să egaleze performanţa din 1951, atunci când a ajuns în ultimul act al competiţiei, pierdut 0-3 cu Strasbourg.

A doua semifinală este cea dintre PSG şi Rennes, un derby care oricând poate fi cap de afiş în Franţa. Partida se va disputa miercuri, 3 aprilie, de la 22:10, pe Parc des Princes.

PSG a câştigat Cupa Franţei în 14 rânduri, ultimul trofeu fiind adjudecat în sezonul 2020-2021. Acesta este şi un record al competiţiei, Olympique Marseille fiind a doua la acest capitol (10).

Reclamă

De partea cealaltă, Rennes şi-a trecut în palmares trei Cupe ale Franţei. Ultima a venit chiar după o finală cu PSG, adjudecată la penalty-uri, după un 2-2 în timpul regulamentar, în 2019.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și