Închide meniul

PSG, măsură radicală în privinţa lui Kylian Mbappe! Cum îl sancţionează campioana Franţei pe superstarul „cocoşilor galici”

Bogdan Stănescu Publicat: 12 iulie 2023, 17:07

Reclamă
PSG, măsură radicală în privinţa lui Kylian Mbappe! Cum îl sancţionează campioana Franţei pe superstarul „cocoşilor galici

PSG, măsură radicală în privinţa lui Kylian Mbappe!

Kylian Mbappe,în timpul unui meci / Profimedia Images

PSG, măsură radicală în privinţa lui Kylian Mbappe! Câştigătoarea Ligue 1 a trecut la represalii pentru a-l forţa pe superstarul naţionalei Franţei fie să semneze prelungirea contractului, fie să plece în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG a decis să îl excludă pe Kylian Mbappe din lotul pentru cantonamentul din Japonia, informează mundodeportivo.com. Cantonamentul parizienilor în Japonia va începe pe 22 iulie.

PSG, măsură radicală în privinţa lui Kylian Mbappe!

Şi în această vară posibilul transfer al lui Mbappe la Real Madrid e o adevărată telenovelă. Starul francez pare decis să îşi încheie contractul cu PSG, pentru a încasa nu mai puţin de 150 de milioane de euro de la campioana Franţei!

Mbappe are un salariu stagional de 70 de milioane de euro, dar are incluse în contract mai multe bonusuri, care i-ar aduce alte 80 de milioane de euro.

Contractul lui Kylian Mbappe cu PSG expiră pe 30 iunie 2024. Preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, a insistat că formaţia pariziană nu îşi poate permite să îl piardă gratis pe superstarul naţionalei Franţei.

Reclamă

„E imposibil să pierdem gratis cel mai bun jucător din lume”

Poziția mea este foarte clară. Nu vreau să repet de fiecare dată: dacă Kylian vrea să continue, și noi vrem să rămână. Dar trebuie să semneze un nou contract. Nu vrem să pierdem cel mai bun jucător din lume gratis. E imposibil.

Am avut un acord verbal că nu poate pleca gratis, l-a și exprimat public într-un interviu. Am fost cu adevărat șocat când am auzit că vrea să plece gratis. Este foarte dezamăgitor, pentru că este un băiat fantastic, un gentleman, așa că a pleca gratis și a slăbi cel mai mare club francez nu i-ar sta în fire. Când am auzit de intenția lui, am fost șocat și dezamăgit.

De asta trebuie să decidă într-o săptămână, maximum două. Dacă nu semnează un contract nou, ușa este deschisă să plece. Nimeni nu este mai mare decât clubul, nu vreun jucător, nici eu. Să fie foarte clar”, a declarat Nasser Al-Khelaifi, potrivit getfootballnewsfrance.com.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe, convins că PSG nu îl ajută să câştige Balonul de Aur

Mbappe a fost golgheterul ultimei ediţii din Ligue 1, cu 29 de goluri. A ajuns la 164 de goluri şi 67 de pase decisive în cele 217 partide din campionatul Franţei.

Care sunt motivele din cauza cărora cred că este ultimul meu în Ligue 1? Este foarte simplu… eu când joc, vreau să câştig. Nu contează cu cine joc, în tricoul cărei echipe, nu contează unde. Nu mă mulţumesc niciodată. Eu merg în vacanţă, mă resetez, în recuperez energia şi revin cu foamea pe care o ştie toată lumea.

Sunt întotdeauna nemulţumit, nu sunt niciodată impresionat de ceea ce fac. Îmi spun mereu că o pot face din nou şi chiar mai bine. Am această foame de victorii, nu vreau să fiu într-o echipă doar pentru a participa. De aceea, uneori oamenii cred că sunt arogant. Nu mi-e frică de eşec, face parte din cariera unui fotbalist. Dar am convingerea profundă că m-am născut pentru a câştiga şi vreau să o arăt tuturor.

În Franţa oamenii m-au văzut crescând, văd asta tot timpul, la fiecare meci cu PSG sau de la echipa naţională. Şi am marcat ani la rând multe goluri. Deci, pentru aceştia, totul devine normal. Nu m-am plâns niciodată că îmi consideră banale performanţele.

Sunt tânăr şi am avut norocul de observa din exterior, înainte de a fi fotbalist. Şi eu am considerat că este banal ceea ce a făcut Messi, ceea ce a făcut Cristiano Ronaldo şi alţi mari jucători. Cred că nu mă ajută prea mult să joc pentru PSG, pentru că este o echipă care divizează”, a declarat Kylian Mbappe pentru L’Equipe, citat de marca.com.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și