Închide meniul

Starea lui Sergio Rico s-a îmbunătățit. Portarul de la PSG a început să comunice, la o lună după accident

Alex Ioniță Publicat: 27 iunie 2023, 9:59

Reclamă
Starea lui Sergio Rico s-a îmbunătățit. Portarul de la PSG a început să comunice, la o lună după accident

Starea lui Sergio Rico s-a îmbunătățit

Sergio Rico, în timpul unui antrenament la PSG/ Profimedia

Starea lui Sergio Rico s-a îmbunătățit. Portarul celor de la PSG a început să comunice și să își recunoască familia, la o lună de la accidentul după care a ajuns în comă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul celor de la PSG a suferit, la sfârșitul lunii mai, un accident de călărie. Acesta se află, de atunci, la terapie intinsivă, la Spitalul Universitar din Sevilla, dar starea lui este una stabilă.

Starea lui Sergio Rico s-a îmbunătățit. Soția sa a dezvăluit cum se simte acesta

Soția acestuia, Alba Silva, a vorbit despre starea portarului de la PSG. Femeia este foarte fericită pentru că Sergio și-a recăpătat memoria, iar starea lui se îmbunătățește pe zi ce trece.

„Sergio face progrese, comunică. Ne strigă pe nume, știe exact cine suntem, memoria lui este grozavă. Sper că va fi externat cât mai curând posibil. Medicii trebuie totuși să fie siguri, încă nu au luat o decizie.
Nu cred însă că este conștient de ceea ce i s-a întâmplat (n.r. de accident). Nu putem știi până când nu va putea vorbi. Încercăm să îl calmăm cât timp suntem împreună”, a declarat Alba Silva, potrivit L’Equipe.

După accidentul de călărie, potratul a suferit un traumatism cranio-cerebral și a fost plasat sub asistență respiratorie. Fotbalistul lui PSG a stat 3 săptămâni în comă indusă, dar a început să dea, în ultimul timp, semne de revenire.

Reclamă

În sezonul trecut, portarul nu a prins niciun meci oficial în poarta PSG-ului. Acesta este legitimat la echipa din capitala Franței încă din anul 2019, dar nu a jucat prea multe minute pentru parizieni. În total, de la sosirea din vara lui 2019, Sergio Rico a apărat în 24 de partide pentru PSG. Acesta este cotat la 4 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Portarul lui PSG, Sergio Rico, internat de la finalul lunii mai

Sergio Rico, portarul de rezervă al campioanei Franţei, PSG, a fost internat la finalul lunii mai, într-un spital din Sevilla, în urma unei căderi de pe cal survenită dimineaţa. În timp ce se afla cu soţia sa, lângă El Rocio (provincia Huelva), Rico (29 de ani) a căzut de pe cal şi, conform informaţiilor avute de cotidianul spaniol Marca, a fost lovit de animal în zona gâtului.

Fotbalistul a fost evacuat de urgenţă cu un elicopter şi dus la spitalul Virgen del Rocio, din Sevilla. Medicii au dat un comunicat în care precizează că starea lui Rico este gravă, jucătorul fiind intubat, dar stabil. Medicii ţin în continuare pacientul sub supraveghere continuă, preciza news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Sergio Rico s-a aflat, ultima dată, pe banca rezervelor lui PSG la meciul cu Strasbourg, de unde a plecat cu un avion privat spre sudul Spaniei, pentru a participa la pelerinajul de la El Rocio. La acest pelerinaj, mulţi dintre pelerini vin călare pe cai, celebrând astfel obiceiurile agrare ale regiunii andaluze.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și