Închide meniul
VIDEO

Strasbourg – PSG 3-3 | Campioana Franţei, egalată în 90+2! Kylian Mbappe a „strălucit”: „dublă” de senzaţie şi assist

Dragoș Vasile Publicat: 29 aprilie 2022, 23:58

Reclamă
Strasbourg – PSG 3-3 | Campioana Franţei, egalată în 90+2! Kylian Mbappe a „strălucit: „dublă de senzaţie şi assist

Kylian Mbappe rămâne la PSG

Kylian Mbappe e vedeta lui PSG / Profimedia

Kylian Mbappe a făcut spectacol în Strasbourg – PSG 3-3. Proaspăt campion în Franţa, superstarul de 23 de ani a reuşit o „dublă” de senzaţie şi a oferit o pasă decisivă. Totuşi, campioana a obţinut doar un punct, după ce a fost egalată în minutul 90+2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG s-a încurcat la primul meci în calitate de noua campioană a Franţei. Parizienii au condus cu 3-1, dar au fost egalaţi în minutul 90+2.

Kylian Mbappe a „strălucit” în Strasbourg – PSG 3-3

Kevin Gameiro a deschis scorul, în minutul 3, dar Kylian Mbappe a întors rezultatul şi a majorat avantajul lui PSG. A reuşit o „dublă”, în minutele 23 şi 68, şi i-a pasat decisiv lui Achraf Hakimi, în minutul 64.

VEZI AICI REUŞITA LUI KYLIAN MBAPPE

Totuşi, gazdele nu au renunţat. Marco Verratti şi-a băgat mingea în propria poartă, în minutul 75, iar Anthony Caci a egalat în minutul 90+2.

Reclamă
Reclamă 4

În urma prestaţiei excelente, Kylian Mbappe a ajuns la cota 131 în Ligue 1. Doar Edinson Cavani a marcat mai multe în secolul 21, în campionatele de top din Europa, 138 la număr.

Reclamă

Kylian Mbappe, ofertat de PSG pe ultima sută de metri

PSG nu renunță la Kylian Mbappe, care va fi oficial liber de contract pe 30 iunie. Șefii de pe ”Parc des Princes” încearcă, pe ultima sută de metri, să își păstreze vedeta la Paris.

Astfel, Fayza Lamari, mama atacantului francez, a fost chemată la negocieri la Doha, potrivit Marca. De remarcat este că și Ethan, fratele mai mic al lui Kylian, a fost prezent alături de această. Șefii lui PSG sunt siguri că mama acestuia va fi ”cheia” prelungirii contractului. Anunțul vine la scurt timp după apariția informației potrivit căreia Mbappe va rămne la Paris.

„Singurul interes al lui Al-Khelaifi este să știe ce va face Kylian. Nimeni nu mă va crede, dar transferul va fi anunțat în mai și va rămâne”, spunea recent Daniele Riolo, jurnalistul care a dezvăluit transferul lui Lionel Messi la PSG, citat de Marca.

Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:01

Căpitanul Cehiei s-a năpustit asupra lui Istvan Kovacs: „Un îngâmfat! A vrut să fie omul meciului!”. Tomas Soucek a izbucnit

8:55

FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă

8:30

„Nu ne putem plânge!” Reacţia olandezilor, după ce s-au stabilit optimile de la EURO 2024! Ce au spus despre România

8:27

„Asta vreau să remarc!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024

8:13

„România respiră!” Dorinel Munteanu, plecăciuni în faţa „tricolorilor” după calificarea istorică în optimile EURO 2024

8:06

„Cel mai slab arbitru din istorie!” Istvan Kovacs, „distrus” după ce a acordat 19 cartonașe în Cehia – Turcia 1-2, la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și