Închide meniul

Tatăl lui Neymar dezminte informaţiile apărute în L’Equipe că vrea să plece de la PSG: „Sunt ştiri false”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 8 august 2023, 15:46

Tatăl lui Neymar dezminte informaţiile apărute în LEquipe că vrea să plece de la PSG: „Sunt ştiri false

Tatăl lui Neymar dezminte informaţiile apărute în L'Equipe

Neymar, în tricoul lui PSG / Profimedia

Tatăl lui Neymar dezminte informaţiile apărute în L’Equipe. În cursul zilei de luni, presa din Franţa anunţa că şi starul brazilian al celor de la PSG vrea să părăsească echipa de pe Parc des Princes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana din Ligue 1 a avut parte de o vară complicată. După despărţirea de Lionel Messi, Kylian Mbappe a anunţat conducerea că vrea să îşi prelungească contractul. Vestea că nici Neymar nu ar mai vrea să continue la Paris nu a făcut decât să amplifice atmosfera nefastă de la echipă din ultimele săptămâni.

Tatăl lui Neymar dezminte informaţiile apărute în L’Equipe că vrea să plece de la PSG: „Sunt ştiri false”

După o vară complicată, fanii lui PSG au mai primit o lovitură. L’Equipe anunţa că Neymar le-a transmis celor din conducerea clubului că vrea să plece şi că vrea să revină la Barcelona.

Vestea a venit ca o adevărată lovitură pentru PSG, care vara aceasta s-a despărţit de Lionel Messi şi este în conflict deschis cu Kylian Mbappe.

Cu toate acestea, tatăl lui Neymar a dezminţit informaţiile apărute în presa din Franţa. Cel care este şi impresarul starului brazilian a declarat pentru premierleaguebrasil.com.br că este o informaţie falsă:

Reclamă

„Nu pot confirma o ştire care nu s-a întâmplat. Sunt ştiri false. (n.r. informaţia) vine de undeva, să încercăm să înţelegem intenţia”, a declarat tatăl lui Neymar, potrivit sursei de mai sus.

Neymar a ajuns la PSG în vara anului 2017, atunci când parizienii au plătit el 222 de milioane de euro pentru aducerea sa de la Barcelona. Cu toate acestea, starul brazilian nu a reuşit să aducă trofeul Ligii Campionilor pe Parc des Princes, cel mai aproape fiind în 2020, atunci când PSG a pierdut ultimul act de la Lisabona cu Bayern Munchen.

Neymar s-a distrat cu apărarea lui Dan Petrescu la revenirea pe teren

Neymar s-a distrat cu apărarea lui Dan Petrescu. Fotbalistul brazilian legitimat la PSG a deschis scorul în amicalul de gală pe care echipa antrenorului român, Jeonbuk, l-a disputat împotriva campioanei Franței.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar a marcat în partida amicală pe care PSG o joacă împotriva lui Dan Petrescu, în minutul 40. Acesta s-a distrat cu apărarea celor de la Jeonbuk și a marcat cu un șut din afara careului, pe care portarul nu l-a putut para.

Starul brazilian a mai reușit să marcheze încă un gol în minutul 83 al meciului, după ce a scăpat singur cu portarul. Acesta a înscris simplu și a dus scorul la 2-0 pentru formația pariziană.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 19:01 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia. Echipele de start 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” Vezi toate știrile
Citește și