Închide meniul

Zinedine Zidane a refuzat-o pe PSG! Lista posibililor antrenori care îl pot înlocui pe Mauricio Pochettino

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 iunie 2022, 8:56

Zinedine Zidane a refuzat-o pe PSG! Lista posibililor antrenori care îl pot înlocui pe Mauricio Pochettino

Zinedine Zidane a scris istorie pentru Real Madrid

Zinedine Zidane a refuzat-o pe PSG / Profimedia

Zinedine Zidane a refuzat-o pe PSG, astfel că noul antrenor al grupării de pe Parc des Princes rămâne în continuare un mister. După refuzul francezului, şeicii au alcătuit lista posibililor antrenori care îl pot înlocui pe Mauricio Pochettino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG și-a redobândit coroana de campioană în Franța, după ce anul trecut a pierdut trofeul împotriva celor de la Lille. Şeicii nu se mulţumesc doar cu atât şi pregătesc „revoluţia” pentru ca trofeul UEFA Champions League să ajungă la Paris.

Zinedine Zidane a refuzat-o pe PSG

Zinedine Zidane este cu gândul la naţionala Franţei, astfel că a refuzat-o pe PSG. Astfel, Christophe Galtier, actualul antrenor de la Nice, este favorit să ajungă la gruparea de pe Parc des Princes, după cum notează Marca. Tehnicianul s-a întâlnit deja cu Luis Campos, consilierul campioanei Franţei, şi are şanse mari să fie numit în scurt timp antrenor principal.

Totuşi, dacă nu se va ajunge la o înţelegere cu Galtier, şeicii au pregătit şi „planul B”. Două nume uriaşe, Antonio Conte (Tottenham) şi Massimiliano Allegri (Juventus), dar şi Marcelo Gallardo, se află pe lista posibililor antrenori doriţi de PSG.

În cazul lui Conte, presa internaţională a anunţat deja cerinţele pe care le are: salariu dublu, de la 15.5 milioane de euro la 31 de milioane de euro, staff propriu, director de social media pentru a controla activitatea virtuală a jucătorilor, consideraţi „fotbalişti de Instagram”, şi control total la echipă.

Reclamă

Mauricio Pochettino, aproape demis de la PSG

Mauricio Pochettino nu va mai fi antrenorul lui PSG în sezonul viitor. Managerul mai avea contract pentru încă un sezon cu francezii. Rezultatele slabe avute de tehnician în Champions League sezonul acesta au cântărit enorm, PSG fiind eliminată încă din „optimi” de Real Madrid.

Mauricio Pochettino a reuşit să câştige titlul în Ligue 1 alături de PSG. Totuşi, campionatul cucerit nu îi îndulcește însă pe suporterii parizieni. PSG, cu investiți masive vara trecută, inclusiv cu Lionel Messi în echipă, a fost eliminată din UEFA Champions League încă din faza optimilor, de Real Madrid. Parisul a fost eliminat din optimi și în Cupa Franței, iar Supercupa a pierdut-o în fața lui Lille.

Mauricio Pochettino a avut o întalnire cu şefii lui PSG, şi s-a ajuns la o înţelegere de comun acord, notează theathletic.com. Pochettino venea pe banca lui PSG în ianuarie 2021, după plecarea lui Thomas Tuchel.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai lung mandat al argentinianului a fost pe banca lui Tottenham. Pe Spurs, Pochettino a antrenat-o timp de 5 ani şi a calificat-o în finala Champions League din 2019.

„Zizou” este omul-trofeu

În vârstă de 49 de ani, Zinedine Zidane a cucerit 11 trofee cu Real Madrid şi vrea să lupte pentru primul trofeu internaţional. Francezul a preluat prima dată gruparea de pe Santiago Bernabeu în ianuarie 2016. În doar doi ani şi aproape cinci luni, el a câştigat nouă trofee cu formaţia madrilenă: de trei ori consecutiv Liga Campionilor (2016-2018), campionatul Spaniei în 2017, Supercupa Spaniei în 2017, Supercupa Europei în 2016 şi 2017, şi Cupa Mondială a cluburilor.

Francezul a revenit la conducerea tehnică a Realului pe 11 martie 2019, după 284 de zile de la plecarea sa, în locul lui Santiago Solari. În al doilea mandat, el a cucerit titlul în Spania şi Supercupa Spaniei, în sezonul 2019/2020.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și