Închide meniul

Zinedine Zidane declanşează nebunia pe piaţa transferurilor! Paul Pogba semnează cu PSG, după ce „Zizou” va fi prezentat oficial

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 iunie 2022, 14:38

Zinedine Zidane declanşează nebunia pe piaţa transferurilor! Paul Pogba semnează cu PSG, după ce Zizou” va fi prezentat oficial

Zinedine Zidane, mesaj de luptă înainte de Argentina - Franţa

Zinedine Zidane, în timpul unui meci / Profimedia

Zinedine Zidane declanşează nebunia pe piaţa transferurilor: Paul Pogba, la PSG, după ce „Zizou” va fi prezentat oficial. Anunţul a fost făcut de spaniolii de la AS.com. Recent, campionul mondial s-a despărţit de Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rămas liber de contract din vara lui 2021, Zinedine Zidane poate antrena în Ligue 1. „Zizou” are şanse mari să fie înlocuitorul lui Mauricio Pochettino pe Parc des Princes, unde îi va pregăti pe Lionel Messi, Neymar şi Kylian Mbappe.

Zinedine Zidane declanşează nebunia pe piaţa transferurilor: Paul Pogba, la PSG

Paul Pogba a plecat de la Manchester United după 6 ani şi este gata să vină, liber de contract, în galaxia de stele de la PSG. Posibilitatea ca Zinedine Zidane să ajungă pe Parc des Princes l-a convins pe mijlocaş, care aşteaptă doar anunţul oficial.

Cotat la 55 de milioane de euro, mijlocaşul francez a evoluat în 233 de meciuri pentru gruparea de pe Old Trafford, reuşind să marcheze 58 de goluri şi să ofere 74 de pase decisive. Europa League, în sezonul 2016-2017, şi Cupa Ligii, în 2017, sunt singurele trofee câştigate de Paul Pogba la Manchester United.

Zinedine Zidane o va antrena pe PSG

Zinedine Zidane o va antrena pe PSG. Daniele Riolo, jurnalistul care a dezvăluit transferul lui Lionel Messi la Paris şi prelungirea contractului lui Kylian Mbappe, a făcut anunţul.

Reclamă

PSG, care a câştigat titlul în Franţa, vrea să îl aducă pe marele antrenor la Paris pentru a îndeplini obiectivul principal al clubului – trofeul UEFA Champions League. Anunţul a fost făcut de Daniele Riolo, potrivit AS.com. Nasser Al-Khelaifi este nemulţumit de rezultatele înregistrate de Pochettino şi caută o modalitate prin care să rupă contractul cu acesta.

„Următorul pas pentru Nasser Al Khelaifi este să îl dea afară pe Mauricio Pochettino”, a anunţat şi cunoscutul Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

Titlul cucerit de antrenorul argentinian nu îi îndulcește pe şefii grupării de pe Parc des Princes. PSG, cu investiți masive vara trecută, inclusiv cu Lionel Messi în echipă, a fost eliminată din UEFA Champions League încă din faza optimilor, de Real Madrid. Parisul a fost eliminat din optimi și în Cupa Franței, iar Supercupa a pierdut-o în fața lui Lille.

Recent, presa internaţională a anunţat că şi Jose Mourinho este dorit în galaxia de stele de la PSG. Totuşi, „The Special One” a infirmat zvonurile şi a anunţat că va rămâne în continuare la AS Roma, alături de care a câştigat UEFA Conference League.

„Zizou”, omul-trofeu

În vârstă de 49 de ani, Zinedine Zidane a cucerit 11 trofee cu Real Madrid. Francezul a preluat prima dată gruparea de pe Santiago Bernabeu în ianuarie 2016. În doar doi ani şi aproape cinci luni, el a câştigat nouă trofee cu formaţia madrilenă: de trei ori consecutiv Liga Campionilor (2016-2018), campionatul Spaniei în 2017, Supercupa Spaniei în 2017, Supercupa Europei în 2016 şi 2017, şi Cupa Mondială a cluburilor.

Francezul a revenit la conducerea tehnică a Realului pe 11 martie 2019, după 284 de zile de la plecarea sa, în locul lui Santiago Solari. În al doilea mandat, el a cucerit titlul în Spania şi Supercupa Spaniei, în sezonul 2019/2020.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și