Închide meniul

Zinedine Zidane, viitorul antrenor al lui PSG! Preşedintele Noel Le Graet a făcut anunţul

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 mai 2022, 21:05

Zinedine Zidane, viitorul antrenor al lui PSG! Preşedintele Noel Le Graet a făcut anunţul

Zinedine Zidane a scris istorie pe banca lui Real Madrid

Zinedine Zidane, în timpul unui meci / Profimediaimages

Zinedine Zidane (49 ani) poate fi viitorul antrenor al lui PSG. Noel Le Graet, preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, a anunţat că „Zizou” ar putea fi înlocuitorul lui Mauricio Pochettino pe Parc des Princes, unde îi va pregăti pe Lionel Messi, Neymar şi Kylian Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rămas liber de contract din vara lui 2021, Zinedine Zidane poate antrena în Ligue 1. PSG, care a câştigat titlul în Franţa, vrea să îl aducă pe marele antrenor la Paris pentru a îndeplini obiectivul principal al clubului – trofeul UEFA Champions League. Noel Le Graet (80 de ani), preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, a făcut anunţul în ultimul interviu.

Zinedine Zidane, viitorul antrenor al lui PSG

Zinedine Zidane a cucerit numeroase trofee cu Real Madrid, printre care se numără trei Ligi ale Campionilor.

„Dacă Zidane îl va înlocui pe Deschamps? Vom vedea. Poate va merge la PSG. Trebuie să fii liber ca să ajungi la echipa naţională. Trebuie să fim atenţi când spunem ceva. Zidane a arătat la Madrid ce calităţi are”, a transmis Noel Le Graet, citat de AS.com.

În luna noiembrie a anului trecut, şefii lui PSG au luat legătura cu „Zizou” şi s-au întâlnit cu acesta, notează Marca. Întâlnirea a avut loc la Paris, iar sursa citată notează că cele două părţi s-au înţeles foarte bine, astfel că sunt şanse mari ca marele antrenor francez să îi pregătească campionii din Ligue 1.

Reclamă

„Zizou”, omul-trofeu

În vârstă de 49 de ani, Zinedine Zidane a cucerit 11 trofee cu Real Madrid. Francezul a preluat prima dată gruparea de pe Santiago Bernabeu în ianuarie 2016. În doar doi ani şi aproape cinci luni, el a câştigat nouă trofee cu formaţia madrilenă: de trei ori consecutiv Liga Campionilor (2016-2018), campionatul Spaniei în 2017, Supercupa Spaniei în 2017, Supercupa Europei în 2016 şi 2017, şi Cupa Mondială a cluburilor.

Francezul a revenit la conducerea tehnică a Realului pe 11 martie 2019, după 284 de zile de la plecarea sa, în locul lui Santiago Solari. În al doilea mandat, el a cucerit titlul în Spania şi Supercupa Spaniei, în sezonul 2019/2020.

Zidane şi Kylian Mbappe, votați la alegerile prezidenţiale din Franţa

În timpul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din Franţa, antrenorul Zinedine Zidane şi fotbalistul Kylian Mbappe au primit câte un vot în Les Ulis, conform anunţul primarul localităţii din sudul Parisului, informează RMC Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Alegătorii francezi au simţul umorului şi iubesc fotbalul. În timp ce au fost chemaţi la urne pentru a alege între Marine Le Pen şi Emmanuel Macron în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, unii au trecut candidaţi originali pe buletinele de vot. Acesta este cazul în special în Les Ulis, în regiunea Essonne, unde Zinédine Zidane a primit un vot.

Primarul oraşului, Clovis Cassan, a împărtăşit vestea pe Twitter, anunţând totodată că Kylian Mbappé a fost citat pe un buletin de vot în care a tăiat numele candidatei extremei dreapta, Marine Le Pen. Evident, aceste două voturi au fost considerate ca fiind nule.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și