Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi a primit contractul de la PSG. Fanii francezi s-au strâns deja la aeroport + Mesajul transmis de soţia lui Messi. „Mergem împreună oriunde!”

Reclamă

Publicat: 8 august 2021, 21:57

Lionel Messi a primit contractul de la PSG. Fanii francezi s-au strâns deja la aeroport + Mesajul transmis de soţia lui Messi. „Mergem împreună oriunde!

Lionel Messi şi familia pe Camp Nou

Instagram

Update: Lionel Messi este deja aşteptat de fanii lui PSG, care s-au adunat la aeroport. Argentinianul va sosi însă abia mâine la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea iniţială

Lionel Messi s-a despărţit în lacrimi de Barcelona, într-o conferinţă de presă organizată la stadionul Camp Nou. Evenimentul a avut loc fix în ziua în care ar fi trebuit să fie pe teren contra lui Ronaldo la trofeul Joan Gamper.

Lionel Messi a primit contractul de la PSG

Tot astăzi, Messi a primit contractul final de la PSG. Acesta este studiat de avocaţii lui Lionel Messi, scrie sport.es.

Reclamă

Salariul său ar urma să fie de 35 de milioane de euro pentru următoarele două sezoane

Cel mai probabil, fotbalistul argentinian va face vizita medicală mâine, iar prezentarea oficială va avea loc marţi.

Soţia lui Messi este pregătită pentru o nouă aventură.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce dificil să rezum în câteva rânduri toți acești ani pe care i-am trăit! Atâtea emoții care și-au lăsat amprentele în viețile noastre. Dar cum se spune, ce nu ne omoară, ne face mai puternici! Iar cu familia ca bază, vom ieși din nou pe teren, mai puternici ca niciodată… Mergem împreună oriunde ar fi, însă întotdeauna înainte!!! Te iubesc, dragostea mea!”, a transmis Antonela Roccuzzo pe contul de Instagram. A primit peste un milion de like-uri într-o singură oră!

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Ultimul mesaj al lui Lionel Messi pentru fanii Barcelonei

Şi Lionel Messi a avut un ultim mesaj pentru fanii Barcei.

„Mi-ar fi plăcut să plec altfel, deși cred că niciodată un rămas bun nu poate fi un lucru frumos… Mi-ar fi plăcut să rămân aici, am făcut totul pentru acest obiectiv, dar nu s-a putut realiza. Am doar cuvinte de apreciere pentru toți cei care mi-au fost alături în atâția ani la club. Și pentru fanii noștri, care mi-au dat toată dragostea lor. Am încercat să-i răsplătesc, dând totul pentru tricoul acesta. Plec, dar nu ne spunem adio, ci doar pe curând. Visca Barca!!!”, a scris şi Messi pe reţelele de socializare.

Legătura neştiută dintre Lionel Messi şi Mauricio Pochettino

Leo Messi s-a despărţit de Barcelona după mai bine de 20 de ani. Superstarul argentinian a debutat pentru formaţia balugrana pe 16 octombrie 2004, într-un meci în care adversara catalanilor era Espanyol.

De remarcat este faptul că Mauricio Pochettino, actualul antrenor al lui PSG, se afla pe teren la partida respectivă. Astfel, Leo Messi va fi antrenat în Franţa de fostul său adversar.

După acel meci, Messi avea să mai îmbrace tricoul catalanilor în 787 de meciuri, perioadă în care a scris istorie pentru echipa de pe Camp Nou.

Reclamă
Recomandări
  • Messi a primit contractul
  • Mesajul primit de la soţie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și