Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, evoluţie magistrală la Inter Miami! Hattrick în 11 minute, un gol de play-station şi un record uriaş

Dan Roșu Publicat: 20 octombrie 2024, 8:48

Reclamă
Lionel Messi, evoluţie magistrală la Inter Miami! Hattrick în 11 minute, un gol de play-station şi un record uriaş

Lionel Messi, evoluţie magistrală la Inter Miami

Lionel Messi, în tricoul lui Inter Miami - Getty Images

Lionel Messi a avut încă o evoluţie stelară, de această dată pentru Inter Miami. Venit după un hattrick cu Bolivia, starul de 37 de ani a mai reuşit unul şi în MLS, în doar 11 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Introdus pe teren după o oră de joc, Lionel Messi i-a pasat mai întâi decisiv prietenului Luis Suarez, iar apoi a marcat în minutele 78, 81 şi 89. A treia reuşită a fost una spectaculoasă după o combinaţie cu Suarez.

Lionel Messi, hattrick superb pentru Inter Miami

Messi a ajuns la cifre spectaculoase în 2024: în cele 31 de jocuri disputate, el a marcat 28 de goluri şi a oferit 17 pase decisive. El este acum golgheter pentru trei echipe, Barcelona – 672 goluri, Argentina – 112 goluri şi Inter Miami – 33 de goluri.

Messi l-a depăşit pe rivalul său Ronaldo la un capitol, la cel al golurilor înscrise la care nu contorizăm penalty-urile, „scorul” fiind 740 la 739 pentru campionul mondial din 2022.

Reclamă
Reclamă

Pentru Inter Miami, venirea lui Lionel Messi a adus un impact imens. Echipa a reuşit cel mai bun sezon de MLS din istorie, după ce a adunat 74 de puncte. Inter a înregistrat 22 de victorii, 8 egaluri şi 4 eşecuri.

Reclamă

Lionel Messi vrea să joace la CM 2026

Lionel Messi a făcut un anunţ uriaş pentru fanii săi! Nu exclude posibilitatea să joace la Campionatul Mondial din 2026, competiţie ce se vede exclusiv pe Antena.

”Încerc să nu mă gândesc prea departe. Mă concentrez să mă bucur de fiecare zi. Când va veni momentul, vom vedea. Nu-mi place să grăbesc lucrurile. Sper că voi putea să joc la acest nivel, pentru că mă face fericit”, a declarat Messi pentru cotidianul spaniol Marca.

Messi, 37 de ani, a vorbit la o ceremonie special, în care i-a fost decernat un trofeu în semn de recunoştinţă pentru cel mai titrat jucător din istoria fotbalului. Lionel Messi a subliniat că este mai preocupat să se păstreze în formă, decât să îşi fac griji pentru viitoare recorduri.

”Mă concentrez mai mult pe a mă simţi bine acum, că sunt fericit şi că joc bine. Dacă voi putea juca la Cupa Mondială din 2026 sau nu … vom vedea când va veni timpul”, a afirmat Messi.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:15

Mircea Lucescu a anunţat lista preliminară a stranierilor convocaţi la meciurile naţionalei cu Kosovo și Cipru!

13:08

Ovidiu Burcă a dat cărțile pe față despre negocierile cu Adrian Mititelu! Discuțiile s-au încheiat deja

12:48

Basarab Panduru nu a înțeles o schimbare făcută de Gigi Becali la pauza meciului Rangers – FCSB 4-0: „Nu l-aș fi băgat niciodată”

12:10

FCSB a fost umilită de Rangers, dar Marian Iancu se leagă tot de Rapid! Ce a putut spune despre Gigi Becali și Dan Șucu

12:03

Ce i-a transmis Gigi Becali lui Mihai Stoica în timpul meciului Rangers – FCSB 4-0: „Nu m-a ascultat”

11:39

Pleacă sau nu Oscar Piastri la Red Bull. Australianul a reacţionat după ce s-a zvonit că părăseşte McLaren

1 Pep Guardiola, uluit de golul de pe altă planetă al lui Erling Haaland: „Nu e normal pentru o fiinţă umană” 2 Răzvan Lucescu şi-a aflat pedeapsa după scandalul de la derby-ul cu AEK! Sancţiune dură pentru antrenorul român 3 Rangers – FCSB 4-0! Campioana României, umilită pe Ibrox. Prima înfrângere a roş-albaştrilor în Europa League 4 Anunț important pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă, făcut de patronul de la Parma: „Sunt bucuros să vă anunț!” 5 Controversă uriașă în Rangers – FCSB! Golul lui Miculescu, anulat în mod uluitor! Ce s-a întâmplat după gafa lui Butland 6 Ce a scris presa din Spania după ce Barcelona a învins-o pe Bayern cu 4-1. Raphinha a făcut spectacol
Citește și