Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi şi-a ironizat un fost coleg. „Hai, mai dansează acum!” Starul Argentinei, faze geniale în semifinala de la Copa America. „Indecent!”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 7 iulie 2021, 17:57

Lionel Messi şi-a ironizat un fost coleg. „Hai, mai dansează acum! Starul Argentinei, faze geniale în semifinala de la Copa America. „Indecent!

Lionel Messi şi-a ironizat un fost coleg în timpul loviturilor de departajare din semifinalele Copei America

Profimedia

Lionel Messi nu a mai ţinut cont de nimic şi şi-a ironizat un fost coleg de la Barcelona. Yerri Mina a fost unul dintre cei trei columbieni care au ratat la loviturile departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi şi-a ironizat un fost coleg. „Hai, mai dansează acum!”

”Hai, mai dansează acum! Hai, să te văd dacă mai dansezi!”, a urlat Messi de la mijlocul terenului. Cei doi au fost colegi pe Camp Nou în 2018, timp de 6 luni. O cameră exclusivă i-a filmat toate reacţiile lui Messi.

Şi în timpul meciului, Lionel Messi a oferit faze de excepţie contra Columbiei. „Indecent!”, a scris unul dintre fani, care a postat pe Twitter driblingurile argentinianului.

Reclamă

În ciuda formei lui Messi, Argentina şi Columbia au fost egale, 1-1, după 120 de minute. Messi a pasat la singura reuşită a echipei sale şi a fost primul care a transformat la loviturile de departajare.

La final, argentinienii au declanşat sărbătoarea în vestiar. Portarul Emiliano Martinez şi Papu Gomez au impresionat cu dansurile lor.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost greu, dar am meritat. Unele momente au fost complicate pentru că ei au venit peste noi, dar l-am avut pe Emiliano în poartă, este un fenomen. Sunt foarte fericit pentru el, merită tot succesul pe care îl are. Suntem în finală. Meciul cu Brazilia va fi foarte disputat, foarte complicat. Ne-am îndeplinit primul obiectiv, acela de a juca toate meciurile. Acum vrem să câștigăm finala”, a declarat Lionel Messi pentru TyC Sports, citat de Sport.es.

Starul Barcei a jucat din minutul 55 cu glezna plină de sânge. Frank Fabra a intrat cu talpa, dar a primit doar cartonașul galben.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și