Închide meniul

Sociedad – Barcelona 0-1, într-un meci de 100 de minute. Aubameyang i-a dus pe catalani pe locul 2 în La Liga! PAOK – Olympiakos 0-0. Răzvan Lucescu visează la finala Cupei Greciei!

Alexandru Ivan Publicat: 22 aprilie 2022, 0:30

Reclamă
Sociedad – Barcelona 0-1, într-un meci de 100 de minute. Aubameyang i-a dus pe catalani pe locul 2 în La Liga! PAOK – Olympiakos 0-0. Răzvan Lucescu visează la finala Cupei Greciei!

Barcelona a fost eliminată din Europa League de Frankfurt și a pierdut în campionat cu Cadiz

Profimedia

Răzvan Lucescu şi Alexandru Mitriţă au reuşit doar o remiză albă în PAOK – Olympiakos în meciul tur din semifinalele Cupei Greciei. Meci important a fost şi în La Liga, acolo unde Xavi a obţinut o victorie importantă în Real Sociedad – Barcelona, scor 0-1. Singurul gol al confruntării de la San Sebastian, care a avut 100 de minute, a fost marcat de Aubameyang, în minutul 11. Catalanii au urcat pe locul 2, dar au cu 15 puncte mai puţin decât Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost un duel încins şi în Portugalia, acolo unde FC Porto a învins-o pe rivala Sporting, scor 1-0, în semifinalele Cupei. Toni Martinez a înscris în minutul 82. Pedro Porro a lăsat-o pe gruparea din Lisabona în minutul 88. A văzut direct cartonaş roşu.

Update 00.32: Sociedad – Barcelona 0-1! Final de meci. Victorie extrem de importantă pentru trupa lui Xavi.

Update 00.22: Sociedad – Barcelona 0-1! Uluitor. Au fost arătate 10 minute de prelungire!

Update 22.42: Sociedad – Barcelona 0-1! A marcat Pierre Emerick Aubameyang cu o lovitură de cap după o centrare a lui Ferran Torres.

Reclamă

Update 22.30: A început meciul dintre Sociedad și Barcelona.

Update 22.00: PAOK – Olympiakos 0-0. Remiză fără goluri în manşa tur a semifinalelor Cupei Greciei!

Reclamă 4 / 0/3

Update 19.45: Gol anulat al lui Olympiakos! Masouras a înscris în poarta echipei lui Răzvan Lucescu, dar reușita a fost anulată după verificarea VAR.

Update 19.30: A început meciul dintre PAOK și Olympiakos. Fanii echipei lui Mircea Lucescu au umplut stadionul.

Știrea inițială

PAOK – Olympiakos, în semifinalele Cupei Greciei

PAOK le-a eliminat până acum pe AEL Larissa și AEK Atena, în timp ce Olympiakos a trecut de Levadiakos și Panetolikos. PAOK e campioana en-titre a Cupei Greciei.

PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a fost eliminată Olympique Marseille din sferturile de finală ale Conference League. La final, antrenorul român a făcut pace cu ultrașii francezi, după ce i-a enervat pe francezi.

Reclamă

Marseille s-a impus în Grecia cu 1-0, în manşa secundă, după ce în tur scorul a fost 2-1 tot pentru echipa franceză. A marcat Payet, în minutul 34. Alexandru Mitriţă a intrat pe teren în minutul 57.

”Ceea ce ne-a lipsit a fost victoria. Ce pot să spun este că o greșeală ne-a costat. Marseille a profitat de greșeala noastră. Am avut 5-6 ocazii clare, dar nu am marcat. L-am făcut mare pe portarul lor.

Călătoria în Europa a durat mult și jucătorii și-au depășit limitele jucând din trei în trei zile. Azi am dominat-o pe Marseille care este pe locul 2 într-un campionat în care joacă Messi, Neymar și Mbappe.

Acum sunt fanul celor de la Marseille. Vreau să câștige competiția și să spunem că am fost eliminați de câștigătoare”, a transmis atunci Răzvan Lucescu.

Sociedad – Barcelona. Echipa lui Xavi, în criză

După înfrângerea în fața lui Eintracht Frankfurt, scor 2-3, care a dus la eliminarea din UEFA Europa League, Barcelona a fost învinsă și în campionat, de Cadiz. Barcelona nu mai pierduse două meciuri consecutive pe Camp Nou, în toate competițiile, din aprilie 2003.

Xavi a criticat ineficiența jucătorilor săi pe faza ofensivă și a făcut un anunț radical, spunând că lupta la titlu este încheiată. Cu 6 etape rămase până la finalul sezonului, Real Madrid are un avans de 15 puncte față de Barcelona. Chiar dacă formația catalană are un meci restant, Xavi nu mai are speranțe că diferența de puncte față de marea rivală poate fi recuperată.

„Suntem supărați. Am ratat o șansă ‘de aur’ pentru a ne distanța de celelalte echipe care luptă pentru calificarea în Champions League și pentru titlu. Practic, am spus adio titlului! Sunt dezamăgit și furios. Trebuia să jucăm cu mai multă determinare. Aici este Barca și trebuie să facem mai mult de atât”,  spus Xavi.

Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și