Închide meniul

LPF a confundat campioanele :) Gafa făcută după ce trofeul a fost câştigat de CFR Cluj + Mesajul special transmis din Gruia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 mai 2021, 8:59

LPF a confundat campioanele :) Gafa făcută după ce trofeul a fost câştigat de CFR Cluj + Mesajul special transmis din Gruia

Facebook CFR Cluj

CFR Cluj a devenit pentru a 7-a oarp campioana României

LPF a anunţat câştigătoarea campionatului la finalul partidei dintre FC Botoşani şi CFR Cluj. Poza aleasă a fost însă una cu Viitorul, echipa care a cucerit trofeul în 2017.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LPF a confundat campioanele

„Felicitări, Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA, campioana României 2021”, a fost mesajul postat de cei de la LPF. Greşeala a fost corectată după mai bine de 30 minute.

LPF a pus o poză cu Viitorul în loc de CFR Cluj
captură lpf.ro

CFR Cluj a câştigat al 4-lea titlu la rând şi al 7-lea în total. Echipa din Gruia a postat un mesaj special pe pagina de Facebook.

„RĂMÂNEM CAMPIONII ROMÂNIEI!

Despărțiți de inamicul invizibil, uniți de aceeași dorință! La capătul unuia dintre cele mai dificile sezoane din istoria fotbalului românesc, CFR 1907 Cluj cucerește un nou trofeu de campioană – al patrulea consecutiv, al șaptelea din palmaresul clubului nostru.

Reclamă

Cuvintele așternute în scris sunt prea mărunte pentru a manifesta bucuria nemărginită pe care o trăim acum! Sunt prea puține pentru a ne exprima recunoștința față de voi, suporterii echipei, care ne-ați fost alături necondiționat și în această stagiune.

Sperăm doar că zâmbetele largi ale eroilor noștri, lacrimile de bucurie de pe obrazul lor și mândria pe care o simțiți în suflet vor șterge suferința îndurată în ultimul an, imaginea dezolantă a tribunelor goale văzute la ecranul televizorului, ale porților reci și închise de la stadion.

Am pătimit în acest sezon pentru blazonul vișiniu. Am fost doborâți, dar ne-am ridicat de fiecare dată, luptând până la ultima picătură de sudoare. Acum, scriem un nou capitol superb în istoria bogată a clubului nostru, o filă specială, pe care o dedicăm vouă, fanilor!

Reclamă 4 / 0/3

NOI SUNTEM CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI!”, au transmis cei de la CFR.

CFR Cluj, traseu infernal spre Champions League

Ardelenii au ajuns la 4 titluri la rând, performanță fără precedent în ultimii 20 de ani în fotbalul românesc. În total, CFR a ajuns la 7 titluri, devenid cea mai de succes echipă din provincie.

Campioana României trebuie să treacă de 4 runde ca să ajungă în grupele Champions League. Ardelenii vor reveni la formatul dinainte de pandemie, duelurile în dublă-manșă. În 2020, CFR Cluj a jucat preliminariile într-un singur meci.

Emoțiile CFR-ului încep peste o lună. Prima tragere la sorți are loc pe 15 iunie. Campioana va debuta în turul 1, în perioada 6-7 iulie. CFR Cluj va fi cap de serie în prima rundă.

Tragerea la sorti turul 1: 15 iunie. Tur: 6-7 iulie / Retur: 13-14 iulie
Tragerea la sorti turul 2: 16 iunie. Tur: 20-21 iulie / Retur: 27-28 iulie
Tragerea la sorti turul 3: 19 iulie. Tur: 3-4 august / Retur: 10 august
Tragerea pentru playoff: 19 iulie. Tur: 17-18 august/ Retur: 24-25 august

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și