Închide meniul
VIDEO

Luis Suarez, primul gol pentru Nacional Montevideo, după revenirea la clubul la care s-a lansat în fotbal

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 august 2022, 14:51

Luis Suarez, primul gol pentru Nacional Montevideo, după revenirea la clubul la care s-a lansat în fotbal

Luis Suarez, în tricoul lui Nacional Montevideo

Luis Suarez, în tricoul lui Nacional Montevideo/ Profimedia

Luis Suarez a marcat primul gol pe Nacional Montevideo. Uruguayanul a revenit, în această vară, la echipa de la care s-a lansat în fotbalul mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Suarez a semnat cu Nacional Montevideo, formaţie din prima ligă din Uruguay. Atacantul a marcat la prima partidă bifată pentru noul său club.

Luis Suarez, primul gol pentru Nacional Montevideo

Luis Suarez a reuşit să înscrie dintr-o lovitură de cap, după un corner executat perfect de unul dintre colegii de la Nacional Montevideo. A fost golul al treilea al partidei dintre Nacional şi Rentistas.

A fost prima victorie obţinută de noua formaţie a lui Luis Suarez, în noul sezon de campionat. Nacional a fost învinsă în prima etapă de Maldonado, cu scorul de 2-1, meci în care Luis Suarez nu a evoluat.

Reclamă

OFICIAL | Luis Suarez a revenit la Nacional Montevideo

Luis Suarez a rămas liber de contract, după despărţirea de Atletico Madrid, pentru care a evoluat timp de două sezoane, fiind cumpărat de la Barcelona.

Luis Suarez urmează să fie prezentat la noua sa echipă, Nacional Montevideo, după cum anunţă chiar oficialii formaţiei, pe conturile oficiale. Atacantul va semna un contract valabil pe 5 luni. Acesta va evolua alături de naţionala sa la Campionatul Mondial din Qatar, de la sfârşitul anului.

Atacantul în vârtsă de 35 de ani revine la Nacional, după 18 ani. Acesta a fost format la academia formaţiei din capitala Uruguayului, iar pentru echipa mare a jucat un singur sezon. În 2006 se trasnfera în Europa, la Groningen. Ulterior, a evoluat pentru Ajax, Liverpool, Barcelona şi Atletico Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Timp de 10 zile, fanii celor de la Nacional au lansat o petiţie în mediul online prin care au cerut conducerii clubului să îl readucă pe Luis Suarez. Eforturile fanilor au dat roade, şi atacantul a revenit în campionatul ţării sale natale.

”Am ajuns la un acord să merg la Nacional, mi-a fost imposibil să refuz această oportunitate. Sper ca ultimele detalii să se rezolve cât de repede ca mutarea să devină oficială”, a declarat Luis Suarez, într-un videoclip postat recent pe conturile sale oficiale.

Xavi are răbdare cu Robert Lewandowski, înainte de debutul în noul sezon: „S-a întâmplat și cu Luis Suarez. Va marca multe goluri”

Xavi a analizat stagiul de pregătire disputat de echipa sa în Statele Unite ale Americii. Totodată, managerul catalanilor a mărturisit că are încredere că Robert Lewandowski, cel mai răsunător transfear realizat de echipa blaugrana în această vară, va înscrie multe goluri.

Xavi a comparat situația atacantului polonez cu cea a lui Luis Suarez, din momentul în care uruguayanul a fost transferat de la Liverpool.

„Este normal să fii puțin frustrat pentru că ești nevoit să-ți placă. S-a întâmplat cu Luis Suarez, s-a întâmplat cu Ferran Torres. Va marca multe goluri. Dar nu este vorba doar de goluri, și sfaturile trebuie să conteze. Trebuie să îți menții încrederea. Am multă încredere în el. A fost doar un meci amical și nu mă îngrijorez”, a declarat Xavi, după ultimul amical disputat de Barcelona, citat de marca.com.

Recomandări
  • Luis Suarez, primul gol pentru Nacional Montevideo
  • Uruguayanul a revenit în ţara sa natală, după despărţirea de Atletico Madrid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și