Închide meniul
Video

Un bătrânel din Italia se bucură ca un nebun după ce dă goluri. Chiar dacă nu are pătrăţele, el îşi scoate şi tricoul ca Ronaldo

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2022, 12:48 / Actualizat: 29 iunie 2022, 14:20

Reclamă

Bătrânelul din Italia care se bucură ca un nebun după goluri

Captură Youtube

Bucuria fotbalului nu se pierde niciodată! Ne-o arată un italian, care trăieşte fiecare gol din curtea şcolii ca pe unul dintr-o mare finală!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iubesc mâncarea şi fotbalul – aşa se prezintă bătrânelul credincios din Italia. El cucereşte internetul cu bucuriile de la goluri.

Chiar dacă n-are pătrăţele, ca Ronaldo, el îşi scoate mereu tricoul la golurile din curtea şcolii.

Bătrânelul dă goluri din toate poziţiile. Dar bucuriile lui fac toţi banii. Uneori se şi tăvăleşte după ce înscrie.

Câştigă tricoul cu semnătura lui Mutu de la @Magic Jackpot! Intră aici, arată-ne bucuria ta şi primeşti un tricou de colecţie.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

19:47

Marius Lăcătuş, reacţie fermă despre posibila venire a lui Gică Hagi la echipa naţională: „Îi va fi foarte, foarte greu!”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și