Închide meniul

Manchester United – Liverpool 3-2. "Diavolii" au câştigat derby-ul din Cupa Angliei. Klopp, o singură victorie în ultimele şapte meciuri! Salah a reuşit degeba "dubla"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 ianuarie 2021, 16:21

Manchester United – Liverpool 3-2. "Diavolii" au câştigat derby-ul din Cupa Angliei. Klopp, o singură victorie în ultimele şapte meciuri! Salah a reuşit degeba "dubla"

Manchester United - Liverpool este marele derby din Premier League

Profimedia

UPDATE: Liderul din Premier League, Manchester United, a eliminat-o pe fosta campioană, Liverpool, din 16-imile de finală ale Cupei Angliei. "Diavolii" s-au impus cu 3-2, după ce, în urmă cu o săptămână, cele două rivale terminaseră fără să înscrie deloc în campionat, 0-0. Echipa antrenată de Jurgen Klopp are o singură victorie în ultimele şapte meciuri disputate în toate competiţiile!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE: Bruno Fernandes a marcat pentru 3-2, în minutul 78, după o lovitură liberă de care United a beneficiat de la marginea careului.

UPDATE: Mohamed Salah a reuşit "dubla" şi a făcut 2-2, în minutul 58. Egipteanul are 19 goluri, în toate competiţiile, în acest sezon. Este egal cu atacantul lui Tottenham, Harry Kane.

UPDATE: Marcus Rashford a făcut 2-1 pentru United, imediat după pauză, în minutul 48. Al 15-lea gol marcat pentru "diavoli" în acest sezon.

Reclamă

UPDATE: Andy Robertson a încercat să îl încurce pe Greenwood, înaintea golului. Fundaşul lui Liverpool a urlat lângă adversarul lui 🙂

UPDATE: Mason Greenwood a restabilit egalitatea după doar opt minute, din pasa lui Rashford. Acesta a fost implicat în 21 de goluri marcate de United în actualul sezon: 14 goluri şi 7 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE: Mohamed Salah a deschis scorul în minutul 18. Egipteanul a lobat portarul, după o pasă excelentă a lui Firmino.

UPDATE: Acestea sunt echipele de start pentru cel mai aşteptat meci al zilei în Anglia.

Reclamă

Duelul dintre cele două mari rivale vine la exact o săptămână după partida din Premier League. A fost 0-0 pe Anfield şi starurile lui Jurgen Klopp au pierdut puncte importante în faţa liderului.

LIVE SCORE MANCHESTER UNITED – LIVERPOOL

"Diavolii" nu au mai câştigat în faţa lui Liverpool de aproape trei ani, atunci când dubla lui Rashford, din prima jumătate de oră, s-a dovedit a fi decisivă. De atunci, United a suferit trei înfrângeri şi tot atâtea meciuri s-au terminat la egalitate.

Campionii din Premier League trec printr-un moment extrem de dificil. Nu au înscris în 2021 şi au toate motivele să îşi facă griji. De la ultimul gol au trimis 87 de şuturi, fără a putea trimite mingea în poartă! Eşecul cu Burnley a fost primul înregistrat acasă din aprilie 2017!

În schimb, Manchester United trece printr-un moment excelent. A câştigat trei dintre ultimele patru meciuri jucate în toate competiţiile, singurul meci în care nu a reuşit să se impună fiind cel cu "cormoranii". În Cupa Angliei, marile rivale nu s-au mai duelat din 2012. 

Jurgen Klopp: "Era imposibil să pierdem, dar am făcut-o şi este vina mea"

"Era imposibil să pierdem, dar am făcut-o. Şi este vina mea. Pentru că este treaba mea ca băieţii să aibă încrederea necesară, să ia deciziile bune. Evident, astăzi nu a funcţionat.

Am avut mingea mult, am creat câteva ocazii, e totul ok. Dar în momentele finale, deciziile alese nu au fost bune. Asta e problema. Sunt destul de sigur că am spus la fel şi săptămâna trecută. Ceva nu merge. Este întotdeauna vina mea. Lucrurile care nu merg sunt din vina mea.

Dacă spun clar ce mişcări vor răni adversarul şi nu le facem, atunci trebuie să fiu mai clar. Asta este", a spus Jurgen Klopp după înfrângerea cu Burnley.

Recomandări
  • Manchester United - Liverpool 3-2
  • "Diavolii" o vor înfrunta pe West Ham

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și