Închide meniul

Marius Lăcătuş a răbufnit după declaraţiile date de Chipciu la adresa celor de la CSA Steaua: „Voia să fie primit cu flori?!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 septembrie 2023, 21:02

Marius Lăcătuş a răbufnit după declaraţiile date de Chipciu la adresa celor de la CSA Steaua: „Voia să fie primit cu flori?!

Marius Lăcătuş a avut o reacţie vehementă după ce Gigi Becali a anunţat că Rotariu va pleca de la FCSB în iarnă

Profimedia

Marius Lăcătuş a răbufnit după ce a văzut declaraţiile date de Chipciu la adresa celor de la CSA Steaua. Lăcătuş i-a transmis jucătorului de la Universitatea Cluj că ar fi mai bine să se preocupe de prestaţiile sale din teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuş spune că reacţia lui Chipciu a fost una „negativă” şi că nu e nici primul şi nici ultimul jucători care a fost huiduit de fanii echipei adverse.

Marius Lăcătuş a răbufnit după declaraţiile date de Chipciu la adresa celor de la CSA Steaua

Ce comentariu să fac, ar avea cine să facă comentarii dacă se dorește acest lucru, mă refer la cei din clubul Steaua, la cei din firma de echipamente. Are cine să reacționeze.

Chipciu pe mine mă miră. Din câte am văzut, în ultimul timp, a mai avut ieșiri la interviuri, și după meciul cu CFR Cluj. Acolo se referea la propria persoană, dar când începi să vorbești prea mult despre alții, te preocupă mai puțin ce faci tu pe teren.

Ar trebui să îl preocupe mai mult asta. Voia să fie primit cu cu flori? Era o rivală și juca în deplasare. El nu e un jucător tânăr, să zici că mai învață, a avut o reacție negativă, nu s-a obișnuit cu atmosfera. E un jucător cu experiență și nu e primul stadion pe care a fost huiduit”, a spus Marius Lăcătuş la digisport.ro.

Reclamă

Alex Chipciu a răbufnit, după ce a marcat în Steaua – U Cluj

Alex Chipciu a răbufnit, după ce a marcat în Steaua – U Cluj. „Şepcile roşii” au câştigat cu 3-1 partida din prima etapă a Cupei României, disputată în Ghencea. Primul gol al formaţiei lui Ioan Ovidiu Sabău a fost marcat de Alex Chipciu, fost jucător la FCSB. Chipciu nu s-a ferit să îşi exprime părerea despre actuala echipă a celor de la CSA Steaua.

La finalul meciului din Ghencea, Alex Chipciu, fost jucător la FCSB, nu s-a ferit să îşi exprime părerea despre echipa din liga secundă pe care a întâlnit-o în grupele Cupei României. Chipciu a avut un mesaj dur, spunând că nu ar mai fi ţinut cu Steaua în copilărie, dacă formaţia celor de la CSA este adevărata Steaua.

„Doamne fereşte! Dacă aici e Steaua, am luat-o razna! Dacă eram copil, nu mai ţineam cu Steaua, dacă asta e Steaua… Cu echipamentul ăla fake şi… Doamne fereşte! Suntem bătaie de joc noi ca ţară oricum”, a zis Alexandru Chipciu, la finalul meciului dintre CSA Steaua şi U Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și