Închide meniul

Marius Lăcătuş împlineşte 59 de ani. Care este cel mai frumos gol înscris de „Fiară”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 aprilie 2023, 10:02

Marius Lăcătuş împlineşte 59 de ani. Care este cel mai frumos gol înscris de Fiară”

Marius Lăcătuş împlineşte 59 de ani. Cel mai frumos gol înscris

Profimedia

Marius Lăcătuş împlineşte 59 de ani. Care este cel mai frumos gol înscris de legenda Stelei, care are 10 titluri de campion câştigate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuş este cel mai important jucător din istoria Stelei. Pe lângă palmaresul său de invidiat, Lăcătuş a fost un adevărat lider pe teren, acolo unde determinarea de care dădea dovadă au făcut ca să devină un adevărat idol pentru fani.

Marius Lăcătuş împlineşte 59 de ani. Care este cel mai frumos gol înscris de „Fiară”

Marius Lăcătuş a câştigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986, şi Supercupa Europei, în 1987, cu Steaua Bucureşti. „Fiara” şi-a trecut în cont şi 10 titluri de campion al României, fiind cel mai titrat fotbalist român din istorie.

Lăcătuş a reuşit 80 de goluri în 200 de meciuri, în prima sa perioadă la Steaua, între 1983 şi 1989. Au urmat alte 60 de goluri în 157 de meciuri, după revenirea în Ghencea, între 1993 şi 2000.
Fostul mare atacant a jucat pentru echipa naţională la două ediţii ale Cupei Mondiale şi la un turneu final al Campionatului European. A lipsit însă de la marea performanţă din SUA 1994, când România a ajuns în sferturile de finală. Lăcătuş a marcat de 13 ori în 84 de meciuri pentru tricolori.

Golul din Barcelona – Steaua a fost cel mai frumos gol marcat de Marius Lăcătuş

Dintre toate, cel mai important este cel marcat din penalty care a fost marcat în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, cu FC Barcelona. Lăcătuş a marcat din penalty şi a decis drumul Stelei spre succesul istoric de la Sevilla.

Reclamă

Video AICI cu golul marcat de Marius Lăcătuş în finala cu Barcelona.

Marius Lăcătuș a povestit cum a fost prima zi pe care a petrecut-o la Steaua. Detalii inedite oferite de „Fiară”

Nu aș fi vrut să fii în situația mea. Am ajuns în Gara de Nord, m-a luat o echipă a Armatei, m-a dus la club, mi s-au făcut poze și apoi m-au dus la stadion. Eram acolo pe hol, am coborât panta dintre cele două vestiare și a venit nea Imi. 

Mi-a zis: ‘Dumneavoastră…’. Sunt Marius Lăcătuș. În mintea mea am zis…dacă nu mă recunoaște, e groasă. Ce caut eu aici?. În vestiar erau niște jucători cu o experiență grozavă, nu știam pe unde să mă așez„, a declarat Marius Lăcătuș la emisiunea AS.RO LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Lăcătuș a anunțat că a făcut o lungă perioadă naveta între București și Brașov.

Tremurau la început picioarele. Am făcut antrenamentul, mi s-a spus că voi fi cazat la hotel, în cameră cu tovarășul Petcu. Lui i-am zis să țină cheia la el că mă descurc eu. Că plec la Brașov. M-am urcat în tren și am plecat. M-am întors dimineață, știam mersul trenurilor perfect. Asta am făcut-o o perioadă destul de lungă.

Am avut un tur de campionat foarte bun, marcasem 12-13 goluri. Naveta tot continua. Eu ceream garsonieră, la hotel era interzis să vii cu prietena. S-a întâmplat asta până și-a dat seama colonelul Popescu și a zis să îmi dea garsonieră că mă pierd„, a mai spus „Fiara”.

Marius Lăcătuș, genial la prima prima ședință cu Emeric Ienei: ”Am crezut că a venit tata :))”

George Militaru, regizorul care a făcut toate meciurile Stelei, în perioada de glorie, a fost invitat la AS.ro LIVE. Acesta a dezvăluit o întâmplare pe care i-a spus-o Marius Lăcătuș. La prima ședință pe care a avut-o cu Emeric Ienei, Marius Lăcătuș a avut un șoc când a văzut cum i s-a adresat tehnicianul.

Steaua a beneficiat de un mare antrenor, nea Imi. A fost un mare antrenor după părerea mea. Ulterior am aflat că așa trebuie să le vorbești jucătorilor, cum o făcea el. 

Lăcătuș mi-a povestit o dată cum a vorbit Ienei cu el. Mi-a zis: Jo, când a venit Imi la echipă, mi-a spus domnul Lăcătuș. M-am întors și m-am uitat în spate, am crezut că a venit tata. Asta mi-a povestit-o Lăcătuș. Așa le vorbea Emeric Ienei”, a povestit regizorul George Militaru la AS.ro LIVE.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și