Închide meniul

Marius Niculae, amintire memorabilă cu Javier Zanetti: „Mamă, a venit la mine! A fost incredibil!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 ianuarie 2023, 14:44

Marius Niculae, amintire memorabilă cu Javier Zanetti: „Mamă, a venit la mine! A fost incredibil!

Marius Niculae, amintire memorabilă cu Javier Zanetti

Colaj Profimedia - Captură Antena Sport

Marius Niculae, amintire memorabilă cu Javier Zanetti. Fostul internaţional român a povestit un episod memorabil cu el şi fostul star de la Inter Milano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2012, Marius Niculae era la FC Vaslui, iar echipa lui Adrian Porumboiu a jucat cu formaţia italiană în playoff-ul Europa League. La partida care s-a disputat la Piatra Neamţ, Javier Zanetti a jucat meciul 600. Starul argentinian a venit la Marius Niculae, care era căpitan la Vaslui, şi i-a cerut să semneze pe minge. Inter s-a impus în acel meci cu scorul de 2-0.

Marius Niculae, amintire memorabilă cu Javier Zanetti

„Apropo de Zanetti, era la meciul 600 la partida de la Piatra Neamț, când eram la FC Vaslui. M-a rugat, a venit la mine, că eram căpitan, să semnăm mingea pentru această ocazie specială.

Mă uitam așa și-mi ziceam: ‘Mamă, a venit Zanetti la mine să-mi ceară să-i semnăm mingea cu meciul 600’. A fost un moment incredibil”, a povestit Marius Niculae la digisport.ro.

Marius Niculae nu-l mai sună pe Cristiano Ronaldo

Marius Niculae a dezvăluit că nu mai ține legătura cu Cristiano Ronaldo pentru că nu mai are numărul de telefon al starului de la Manchester United. Cu toate acestea, fostul internațional român speră să se revadă cu Ronaldo la Lisabona, acolo unde au fost colegi de cameră, pe vremea când jucau împreună pentru Sporting.

Reclamă

„Nu mai am numărul lui, e secret, ca si al impresarului lui, Jorge Mendes. Dar îl aștept să se întoarcă la Sporting, ăsta e visul lui, a spus și mama lui. Poate ne vedem atunci”, a spus Marius Niculae, potrivit digisport.ro.

Ronaldo și Niculae au fost coechipieri la Sporting în sezonul 2002-2003. A fost singura stagiune pentru starul lusitan la echipa portugheză, care avea apoi să se transfere la Manchester United. Mama lui Ronaldo, Dolores Aveiro, visează ca fiul ei să revină într-o bună zi la Sporting.

De celaltă parte, Marius Niculae a rămas la Sporting până în 2005. A plecat apoi la Standar Liege, după care a evoluat pentru mai multe echipe de-a lungul carierei, printre care Mainz, Vaslui sau Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Niculae a explicat de ce Cristiano Ronaldo a ales să semneze cu Al-Nassr

„Te gândești și la bani pe finalul carierei! Probabil că și-a făcut socotelile (n.n. râde). Am zis de anul trecut că nu mai rezistă la nivel înalt, dar n-am fost băgat în seamă (n.n. râde). Și-a atins obiectivul și în Qatar, după ce a marcat la cinci Campionate Mondiale consecutive. Acolo, la Al-Nassr, va fi o super vedetă, iar echipa se va construi cu siguranță în jurul lui! Probabil că din acest motiv se și duce acolo, să fie cel mai bine plătit jucător din lume. El are acum ambiția asta. A ajuns la o vârstă și a văzut că n-a avut succes la Manchester United”, a spus Marius Niculae, conform prosport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și