Închide meniul

Marius Niculae nu-l mai sună pe Cristiano Ronaldo. Motivul pentru care au rupt legătura. „Îl aștept!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 noiembrie 2021, 14:03

Marius Niculae nu-l mai sună pe Cristiano Ronaldo. Motivul pentru care au rupt legătura. „Îl aștept!

Marius Niculae vrea să se revadă cu Cristiano Ronaldo, la 20 de ani distanță de când jucau împreună la Sporting

Instagram Marius Niculae

Cu toate acestea, fostul internațional român speră să se revadă cu Ronaldo la Lisabona, acolo unde au fost colegi de cameră, pe vremea când jucau împreună pentru Sporting.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Niculae nu mai are numărul lui Cristiano Ronaldo

„Nu mai am numărul lui, e secret, ca si al impresarului lui, Jorge Mendes. Dar îl aștept să se întoarcă la Sporting, ăsta e visul lui, a spus și mama lui. Poate ne vedem atunci”, a spus Marius Niculae, potrivit digisport.ro.

Ronaldo și Niculae au fost coechipieri la Sporting în sezonul 2002-2003. A fost singura stagiune pentru starul lusitan la echipa portugheză, care avea apoi să se transfere la Manchester United. Mama lui Ronaldo, Dolores Aveiro, visează ca fiul ei să revină într-o bună zi la Sporting.

De celaltă parte, Marius Niculae a rămas la Sporting până în 2005. A plecat apoi la Standar Liege, după care a evoluat pentru mai multe echipe de-a lungul carierei, printre care Mainz, Vaslui sau Dinamo.

Marius Niculae: „Execuțiile nu i le ia nimeni lui Ronaldo!”

Întors între timp la Manchester United, Cristiano Ronaldo este cel mai bun jucător al „diavolilor”, reușind să înscrie 9 goluri în 11 meciuri disputate în acest sezon.

Reclamă

„Execuțiile nu i le ia nimeni, vedem toți că nu mai are acceași viteză, dar e Bruno Fernandes acolo care îi dă mingi din toate pozițiile. E bine să-l ai în echipă pe Cristiano și dacă joacă slab. S-a văzut și la Real, și la Juventus”, a mai spus Marius Niculae.

Ceea ce este mai impresionant e că aproape toate golurile lui Cristiano Ronaldo au venit în momente când echipa lui era condusă sau scorul era egal.

Lusitanul a marcat golul egalizator pentru Manchester United în meciul cu Atalanta, în minutele de prelungire, scor 2-2, din etapa a patra a grupelor Champions League. Astfel, „Diavolii” încă mai păstrează șanse la calificarea în optimi.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a marcat de două ori și în meciul de săptămâna trecută împotriva lui Tottenham, scor 3-0 pentru United. În cazul unui rezultat negativ în acea partidă, Solskjaer ar fi fost demis de pe banca formației de pe Old Trafford.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și